DERNEKLERİMİZ

Dortmund Fenerbahçeliler Derneğimiz, Kulübümüze yeni üyeler kazandırmaya devam ediyor

06 Aralık 2022 Salı 09:30

Dortmund Fenerbahçeliler Derneğimiz, kısa süre önce başlattığı çalışma kapsamında Kulübümüze üye olan kongre üyelerimizle bir araya geldi.

Derneğimiz düzenlediği barbekü partisinde; Frankfurt, Köln ve Hollanda'dan gelen misafirlerini de ağırladı.

Yoğun katılımın olduğu etkinlikte 21 taraftarımızın yeni kongre üyelik başvurusu alındı. Böylelikle kampanya başlangıcından bugüne kadar 47 taraftarımız, Kulübümüze kongre üyesi oldu.

Dernek Başkanımız İsmail Çelik, önümüzdeki günlerde bu kampanya doğrultusunda bir organizasyon daha yapmayı planladıklarını belirtti. Çelik, “Hedefimimiz Dortmund ve civarındaki Fenerbahçe sevdalılarını yeni kongre üyesi olarak kulübümüze kazandırmak. Geceye Herne Euro-Ethno Müzik Akademi direktörü Haydar Yakıt ve koro arkadaşlarımız renk kattı. Gece boyunca şarkılar ve türküler ile coşkulu bir ortam oluşturdular. Kendilerine derneğimizin bu organizasyonuna verdikleri destek için derneğimiz adına teşekkür ediyoruz.Tüm misafirlerimize kulübümüze ve derneğimize göstermiş oldukları aidiyet duyguları için bir kez daha teşekkür ediyor ve gelecek seferki organizasyonda buluşmak üzere diyoruz." dedi.

Basın Fotoğrafları