DERNEKLERİMİZ

Aydın Derneğimiz ilk faaliyetini gerçekleştirdi

28 Ağustos 2020 Cuma 15:15

Geçtiğimiz şubat ayında kuruluşu gerçekleştirilen Aydın Fenerbahçeliler Derneğimiz, Atatürk Kent Meydanı’nda kurduğu stantta koronavirüs önlemleri kapsamında maske dağıtımı gerçekleştirirken; sosyal mesafe kuralları çerçevesinde Fenerbahçe’ye gönül vermiş Aydınlıları da bir araya getirdi.
 
Aydın Fenerbahçeliler Derneği Kurucu Başkanı Hayrettin Dincil, amaçlarının Fenerbahçeliler ile tanışma ve üyelik başvurularını almak olduğunu dile getirdi. 
 
Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, Aydın Derneğimize ve taraftarlara başarılar dilerken, etkinlik standını ziyaret eden Efeler Kaymakamı Cemal Şahin ise kendisinin de Fenerbahçeli olduğunu belirterek “Aydın Fenerbahçeliler Derneği şehrimize hayırlı olsun.” dedi. Dernek Başkanı Dincil, Kaymakam Cemal Şahin'e Fenerbahçe logolu maske hediye etti.
 
Dernek Başkanı Hayrettin Dincil yaptığı açıklamada, “Türkiye’nin en büyük sivil toplum örgütü olan Fenerbahçemizin şehrimizde yıllarca eksikliğini hissettiğimiz Aydın Fenerbahçeliler Derneği’ni nihayet kurmuş bulunuyoruz. Yaklaşık 1,5 sene evvel tohumlarını attığımız dernek çalışmamız şükürler olsun ki şubat ayında sonuca ulaştı. Bu vesile ile başta Başkanımız Sayın Ali Koç’a, Derneklerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Sevil Zeynep Becan’a, Dernekler Sorumlumuz Sayın Murat Boyraz’a, Alican Kutlun’ya ve Fenerbahçe Spor Kulübü’nün tüm Yönetim Kurulu Üyelerine şahsım ve yönetim kurulum adına şükranlarımızı sunuyoruz.” dedi.
 
Başkan Dincil, yönetim kurulu ile madden ve manen çok emekler harcadıklarını ifade ederek, “Ancak şunu da belirtmek isteriz ki biz bu yola çıkarken ‘Her şey çok güzel olacak’ demiştik. Pandemi nedeni ile biraz gecikme yaşasak da, yolumuzdan dönmedik ve söz verdiğimiz üzere her şey çok güzel oldu. Şimdi artık birleşme ve büyüme zamanı. Bu sebeple bugün burada sizlerin huzurundayız. Derneğimizin faaliyetlerini, önce Aydın'a sonra tüm Türkiye'ye duyurmak istiyoruz. Ancak sizler de takdir edersiniz ki; bu tek başımıza altından kalkabileceğimiz bir sorumluluktan çok daha fazlası. İşte tam da bu yüzden, sizlerin kıymetli çabaları, derneğimiz adına kilometre taşları olacaktır. Bu bağlamda, tüm Fenerbahçeli dostlarımızı derneğimize üye olmaya davet ediyorum.” diye konuştu.

Haberin diğer fotoğrafları

/