DERNEKLERİMİZ

Adana ve Kocaeli Derneklerimizden 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü kutlamaları

20 Temmuz 2019 Cumartesi 14:59

Adana ve Kocaeli Derneklerimiz, 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü’nü düzenledikleri organizasyonlarla doyasıya kutladı.
 
Kocaeli Derneğimizden Dünya Fenerbahçeliler Günü etkinliği
 
Kocaeli Fenerbahçeliler Derneği tarafından bir restoranda organize edilen 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü etkinliğine Genel Sekreterimiz Sevil Zeynep Becan, Fener Ol Marmara Bölgesi Sorumlusu Selçuk Aylin, Dernek Yönetimi ve Denetim Kurulu üyeleri, dernek üyeleri ve Kocaelili Fenerbahçeliler katıldı.
 
Fenerbahçe marşları ile başlayan gece; canlı müzik eşliğinde eğlence ile devam etti. Daha sonra Fenerbahçe temalı pasta, konuklar ve o gün doğum günü olan üyeler ile birlikte kesildi.
 
Ayrıca bütün katılımcılarla birlikte Genel Sekreterimiz Sevil Zeynep Becan da Fener Ol kampanyası kapsamında “Fener Ol ile 1907 SMS" etkinliğine katılım sağladı. Gecenin geç saatine kadar etkinlik Fenerbahçe marşları ile sona erdi.
 
Öte yanda Başkanımız Ali Koç’un imzaladığı yeni sezon forması Genel Sekreterimiz Sevil Zeynep Becan tarafından Dernek Başkanı Dr. Abdulkadir Erbağcı'ya takdim edildi.
 
Adana Derneğimizden 19.07 kutlaması
 
Adana Derneğimizin ise, Adana Tenis Dağcılık Spor Kulübü’nde düzenlediği balo konserlerle başladı, pasta kesimi ve meşale şovuyla devam etti ve hep bir ağızdan okunan Fenerbahçe marşları ile sona erdi.
 
Organizasyonda dernek başkanı Salih Yılmaz'ın açılış konuşmasından sonra, Başkanımız Sayın Ali Koç'un derneğe gönderdiği video tüm katılımcılar tarafından izlendi ve yoğun alkış aldı.
 
Ayrıca derneğin önceki dönem ve onursal başkanı Dr. A. Hamdi Karanfil'e, dernek başkanımız Salih Yılmaz tarafından plaket takdim edildi.

Haberin diğer fotoğrafları

/