DERNEKLERİMİZ

FENERBAHÇE USA YENİ BAŞKANINI SEÇTİ

14 Haziran 2019 Cuma 10:12

 Fenerbahçe USA Derneği Genel Kurul'da Fatih Akarsu'yu başkan olarak seçti. Her iki yılda bir yapılan kongrede derneğe iki yıl başkanlık yapan Osman Nuri Kır'dan sonra bayrağı teslim alan Fatih Akarsu 2019-2021 yılları arasında dernek yönetim kurulu ile birlikte Amerika'da Fenerbahçe bayrağını taşıyacak. 

Yönetim kurulu üyeleri ve değerli misafirlerinin katıldığı genel kurul seçimleri İstiklal Marşı ve saygı duruşuyla başladı. Üyelerin konuşmaları ve önerileriyle devam eden kongre de gelecek dönem projeleri masaya yatırıldı. Osman Nuri Kır, dönemi boyunca yaptıkları başarılı projeleri alkış alırken görevi devralan Fatih Akarsu konuşmasında kurumsallaşarak ve daha geniş kitlelere ulaşarak Fenerbahçe USA derneği ailesini sınırlarını büyütmekten bahsetti. 

Sevgi, saygı ve dostluğun hakim olduğu Fenerbahçe USA Derneği seçimleri halef selef başkanların tokalaşması ve görev teslimiyle sona erdi. 

Derneğin yeni başkanı Fatih Akarsu, 1976 Samsun doğumlu, 18 yıldır Amerika'da yaşıyor. Evli iki çocuk babası ve iş insanı. Akarsu aynı zaman da Fenerbahçe kongre üyesi, FEBİAD ( Fenerbahçeli İşadamları Derneği ) yönetim kurulu ve Sarı Lacivert Derneği üyesidir. 

Haberin diğer fotoğrafları

/