KULÜP

Sinop'ta öğrencilere çeşitli hediyeler takdim ettik

16 Nisan 2019 Salı 18:19

Kulübümüzün sorumluluğunda Ausburg, Sinop ve Landshut Derneklerimizin ortaklaşa düzenlediği sosyal sorumluluk projesi kapsamında Sinop’ta yer alan Tangal ve Lala İlkokulu ile Kabalı Ortaokulu’nda okuyan çocuklara hediyeler dağıtıldı.

Öğrencilere çeşitli giyim ürünlerinin takdim edildiği organizasyona Yönetim Kurulu Üyemiz Simla Türker Bayazıt’ın yanı sıra; Sinop Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ertan Gümüş, Zonguldak Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Turgut Papila, Ausburg Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Kani Altuntaş ve Landshut Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Kayhan Özdemir ile Dernekler Sorumlumuz Murat Boyraz katıldı.

Yönetim Kurulu Üyemiz Simla Türker Bayazıt, çocuklarla yakından ilgilendi ve  okul müdürlerine Atatürk büstü takdim etti.

Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan'a ziyaret 

Günün sonunda Yönetim Kurulu Üyemiz Simla Türker Bayazıt ile dernek başkanları, Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan'ı ziyaret etti. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Belediye Başkanı Barış Ayhan ile Sinop Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ertan Gümüş, Yöneticimiz Simla Türker Bayazıt ve dernek başkanlarına maket kayık takdim etti.

Haberin diğer fotoğrafları

/

Basın Fotoğrafları