DERNEKLERİMİZ

Hamburg Fener “Ol“uyor

22 Nisan 2019 Pazartesi 13:09

Hamburg Fenerbahçeliler Derneği TGH binasında düzenlediği kahvaltılı toplantıda, ”Fener Ol” Kampanyası kapsamında Fenerbahçe Spor Kulübü için destek kampanyasına start verdi.

Hamburg TGH binasında düzenlenen toplantıya ev sahipliği yapan Hamburg Fenerbahçeliler Dernek Başkanı Mustafa Çömlek yaparken, programa Hamburg Galatasaraylılar Derneği Başkanı Durak Demir, Yardımcısı Önder Zeybek, eski TGH Başkanı Mesut Sipahi, Fenerbahçeli eski futbolculardan Erhan Albayrak, Fenerbahçeliler Derneği Kurucu Başkanı Mehmet Yalçın, Hamburg Fenerbahçeliler Derneği eski Başkan Yardımcısı Himmet Keklikçi, Yazar Esma Arslan, Nur Hier’den Murat Güner ve çok sayıda işadamı, siyasetçi ve Hamburglu taraftarlar katıldı.

Katılımın yoğun olduğu kahvaltılı yardım toplantısı geçtiğimiz günlerde vefat eden Fenerbahçenin unutulmaz futbolcusu Can Bartu ve eski Fenerbahçeliler Derneği Kurucu Başkanı Mehmet Yalçın’ın vefat eden annesi için saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının hep bir ağızdan okunmasi ile başladı. Programın açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Mustafa Çömlek, Hamburglu Fenerbahçeliler olarak tarihi bir gün yaşadıklarını belirterek, “Aramızdan ayrılan Fenerbahçelileri sevgi ve saygı ile anıyorum“ dedi.
Büyük bir görev ve sorumluluk bilinci ile bir araya geldiklerini belirten Başkan Çömlek, “Kulübümüzün ekonomik bağımsızlığı için Fener Ol kampanyası için bir araya geldik” dedi. Organizasyonda kampanya kapsamında Kulübümüze destek olundu.

Programın devamında Hamburg Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Çömlek’in kürsüye davet ettiği işadamları ve taraftarlar, yapacakları yardım miktarını anons etti.

Haberin diğer fotoğrafları

/