DERNEKLERİMİZ

Bolu Fenerbahçeliler Derneği’nden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a ziyaret

26 Nisan 2019 Cuma 17:44

Bolu Fenerbahçeliler Derneğimiz, 31 Mart’ta yapılan yerel seçimler sonrası seçilerek görevine başlayan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Belediye Başkan Yardımcıları Mansur Şen ve İsa Özcan’a nezaket ziyaretinde bulundu. 
 
Göreve başlayan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a Dernek Başkanı Selçuk Zorlu görevinde başarılar dilerken; ilimizin tanıtımı ve topluma faydalı olmak adına faaliyetlerinin devam edeceğini belirterek gerçekleştirecekleri etkinlikler ile ilgili bilgiler verdi. Bolu Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu’nu kabul eden Tanju Özcan ziyaretten dolayı mutlu olduğunu, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün ülkemizin en önemli spor kulüplerinden ve sivil toplum örgütlerinden biri olduğunu, Bolu Derneği’nin de güzel işler yaptığını, şehrin önemli sivil toplum örgütlerinden biri olduğunu belirterek ziyaretten dolayı teşekkür etti. Ayrıca Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Fener ol” kampanyasına destek mesajı gönderdi.
 
Derneğin yönetim kurulu; Belediye Başkanı Tanju Özcan, Başkan Yardımcıları Mansur Şen ve İsa Özcan’a Bolu’ya çok önemli eserler kazandırmış hayırsever iş insanı İzzet Baysal ve Atatürk’ün fotoğraflarının bulunduğu ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 3 Mayıs 1918 tarihinde Fenerbahçe Spor Kulübü’nü ziyareti sırasında şeref defterine yazmış olduğu notun bulunduğu tablo hediye etti.
 
Ziyarete; dernek yönetim kurulu adına Başkan Selçuk Zorlu, İsmail Murat Acar, Ümit Akman, Kamuran Avcı, Mehmet Ali Özerhan, Serkan Kutlu, Niyazi Kaya, Çağatay Özaktaş, Murat Semercioğlu, Rıfat Doğan ve Fahri Gündüz katıldı.

Haberin diğer fotoğrafları

/