DERNEKLERİMİZ

Biga Derneğimiz çocukları mutlu etmeyi sürdürüyor

27 Nisan 2019 Cumartesi 17:09

Biga Fenerbahçeliler Derneği’nin bu yıl 17’cisini düzenlediği 23 Nisan Çocuk Şenliği coşkuyla kutlandı. Bugüne kadar 1600 çocuğa bisiklet veren Biga Fenerbahçeliler Derneği bu yılda 100 çocuğa bisiklet hediye etti.

Program 23 Nisan Salı günü saat 12: 00’de Biga Fenerbahçeliler Derneği'nde gerçekleştirildi. Programa Biga Kaymakamı Mustafa Can, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Cumhuriyet Başsavcısı Bahri Yalçınöz, İlçe Emniyet Müdürü Aladdin Tekin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, Ak Parti Biga İlçe Başkanı Ahmet Şahin, CHP Biga İlçe Başkanı Atilla Diren, MHP Biga İlçe Başkanı Sadettin Saat, İYİ Parti Biga İlçe Başkanı Mahmut Aydemir, İl Genel Meclis Üyeleri Enver Koç, Levent İrez, Hakkı Sezen, Biga Belediye Meclis Başkanı Zeki Mutlu, Belediye Meclis Üyeleri, Biga Esnaf Odası Başkanı İbrahim Mutur, Biga TSO Meclis Başkanı Melih Akyıl, Biga Galatasaraylılar Derneği Asbaşkanı Mert Gündoğdu, Bigaspor Kulübü Başkanı Mustafa Durak, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, oda dernek başkan ve yöneticileri, Fenerbahçe Spor Kulübü Biga Şube Başkanı Şadan Doğan, Biga Fenerbahçeliler Dernek Başkanı Arda Bozkurt, okul müdürleri ve öğretmenleri, öğrenciler, veliler ve Biga halkı ile basın mensupları katıldı. 

Murat Gülcen’in sunuculuğunu yaptığı organizasyon saygı duruşunun ardından İstiklal Marşının okunması ile başladı. Ardından Biga Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Arda Bozkurt açılış konuşmasında katılan herkese ve bugüne kadar emek veren başta Şadan Doğan olmak üzere ayrıca destek olanlara teşekkür etti. 

Yaptıkları hizmetler hakkında bilgi veren Arda Bozkurt, "Bugüne kadar 1700 adet bisiklet ve 517 adet ihtiyaç sahibine tekerlekli sandalye dağıtıldığını, Biga’da Bigalı Şehitler ve Bigalı Gaziler adına iki adet çeşme yaptıklarını, 1000 fidanlık Orman yapıldığını ve Biga için Sivil Toplum Örgütü olarak birçok faaliyet yaptıklarını belirtti. Tüm katılan ve destek olanlara tekrar teşekkür etti. Ardından İdriskoru İbrahim Aydın Okulu folklor ekibi gösteri sundu.

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan da, Biga Fenerbahçeliler Derneği'nin Biga’da önemli yeri olduğunu, güzel faaliyetler yaparak Biga için çalıştığını belirterek emek verenleri kutladı.  Biga Kaymakamı Mustafa Can da Biga Fenerbahçeliler Derneğini çocukları değiştirdikleri, Biga’ya olan katkıları nedeniyle kutlayarak, çalışmalarını takdir ettiğini belirtti ve başkan ile yönetimini kutladı.

Daha sonra protokol üyeleri çocuklara bisikletlerini hediye etti. İkramın ardından program sona erdi. Biga Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu kurucu Başkanı Şadan Doğan’ın doğum gününü yönetim ve protokol üyeleri ile birlikte kutladı. 

Haberin diğer fotoğrafları

/