DERNEKLERİMİZ

Stuttgart Derneğimizden “El ele Stuttgart, El ele Fenerbahçe” etkinliği

11 Kasım 2019 Pazartesi 12:17

Stuttgart Fenerbahçeliler Derneğimiz, 2 Kasım Cumartesi günü “El ele Stuttgart, El ele Fenerbahçe” adıyla düzenlediği baloda bir araya geldi.
 
Baloya, sarı lacivert renklere gönül vermiş davetlilerin yanı sıra; Yönetim Kurulu Üyemiz Sevil Zeynep Becan ile Kulübümüzün Dernekler Masası Görevlisi Cemil Oran, Yaşar Nadir Atilla ve efsanemiz  Can Bartu’nun kızı Gülfer Arığ da katıldı.
 
Dernek Başkanı Necip Islak, geceye katılan herkesi selamlayarak yaptığı açılış konuşmasında geceye katılan, sponsor olarak destek veren, derneğin kurulduğu günden bugünlere ulaşmasına katkıda bulunan tüm başkan ve yönetimde yer almış herkese teşekkür etti.
 
Yönetim Kurulu Üyemiz Sevil Zeynep Becan ise yaptığı konuşmasında, “Sporun birleştirici gücü ve Fenerbahçelilik bir araya gelince işte böyle güzellikleri yaşıyoruz. Salonu dolduran tüm misafirlerimize hoş geldiniz diyorum ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Çok önemli günlerden geçiyoruz, hem ekonomik hem de sportif açıdan Kulübümüzün başarılarını hep birlikte izliyor ve bu başarılara ortak oluyoruz. ‘Fener Ol’ kampanyamız son hızıyla devam ediyor verdiğiniz katkılar için hepinize teşekkür ediyoruz. Fenerbahçe gibi Türkiyemizin en büyük sivil toplum örgütünün üyesi olmaktan gurur duyuyoruz.” ifadelerini kullandı.
 
Gecede “Fener Ol“ kampanyası da büyük ilgi gördü. Kampanyaya katılan ve Ramil Guliyev’in imzalı formasını alarak Fener Ol’a bağışlayan Recai Süzen ve Sezai Süzen’e bu özel forma Yöneticimiz Sevil Zeynep Becan tarafından takdim edildi.
 
Daha sonra Sevil Zeynep Becan, derneğin Kulübümüze kazandırdığı yeni Kongre üyelerine, sponsorlara, başkan Necip Islak’la beraber birer plaket takdim etti.
 
Gecede Türk müziğinin unutulmaz şarkıları ile davetlilere muhteşem bir gece yaşatıldı.

Haberin diğer fotoğrafları

/