DERNEKLERİMİZ

Dortmund Fenerbahçeliler Derneği 10. yılını coşkuyla kutladı

04 Kasım 2019 Pazartesi 15:17

Dortmund Fenerbahçeliler Derneği 10. kuruluş yılını, sarı lacivert renklere gönül vermiş kalabalık davetli grubunun katıldığı görkemli bir balo ile coşkuyla kutladı.
 
Hamm Leyla Events’de düzenlenen gecede, Kuzey Ren Vestfalya (NRW) Eyaleti Dortmund Milletvekili Volkan Baran’ın yanısıra Kulübümüzü temsilen  Derneklerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Sevil Zeynep Becan ile Dernekler Masası Görevlisi Mehmet Cemil Oran da misafirler arasındaydı. Fenerbahçe Televizyonu ise çekimleri ve röportajlarıyla geceyi ölümsüzleştirdi.
 
Ayrıca gecede, Köln, Frankfurt, Koblenz, Augsburg, Landshut ve Gelsenkirchen Fenerbahçeliler Derneklerini temsilen katılan misafirler de baloya renk kattılar.
 
Dernek Başkanı İsmail Çelik geceye katılan herkesi selamlayarak yaptığı açılış konuşmasında geceye katılan, sponsor olarak destek veren, derneğimizin kurulduğu günden bugünlere ulaşmasına katkıda bulunan tüm başkan ve yönetimde yer almış herkese teşekkür etti. Çelik; kapılarının herkese açık olduğunu belirterek, geceye katılımın yoğun olmasının kendisini ve yönetimdeki tüm arkadaşlarını memnun ettiğini dile getirdi.
 
Yönetim Kurulu Üyemiz Sevil Zeynep Becan ise yaptığı konuşmasında; "Sporun birleştirici gücü ve Fenerbahçelilik bir araya gelince işte böyle güzellikleri yaşıyoruz. Salonu dolduran tüm misafirlerimize hoşgeldiniz diyorum ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Çok önemli günlerden geçiyoruz, hem ekonomik hem de sportif açıdan kulübümüzün başarılarını hep birlikte izliyor ve bu başarılara ortak oluyoruz. "Fener Ol" kampanyamız son hızıyla devam ediyor verdiğiniz katkılar için hepinize teşekkür ediyoruz. Fenerbahçe gibi Türkiye’mizin en büyük sivil toplum örgütünün üyesi olmaktan gurur duyuyoruz." ifadelerini kullandı.
 
SPD Dortmund Milletvekili Volkan Baran da söz alarak, "Fenerbahçe Dortmund Derneği’nin 10. yılını kutluyorum. Derneğinizle iki yıl önce tanıştım, birkaç etkinlikte birlikte olduk. Almanya’da sporun özellikle de futbolun birleştirici bir gücü var. Dortmund Fenerbahçeliler Derneği’ni ziyaretlerimde özellikle şuna şahit oldum ki
rengi, dini, dili, ırkı ne olursa olsun, kimsenin yediğine içtiğine bakılmaksızın, insanlar bu organizasyonlarda bir araya gelerek bu güzellikleri açık yüreklilikle yaşıyorlar ve paylaşabiliyorlar. Geçtiğimiz günlerde Türkiye Cumhuriyeti’nin 96. kuruluş yılıydı. Kutlu olsun. Bu vesileyle Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla anıyorum.
Buraya gelirken Dortmund Belediye Başkanı Ulrich Sirau ile konuştum. Onun da sizlere selamını getiriyorum. Sevil Hanım ile tanışmak bugüne kısmet oldu. Kısa sohbetimizde ortak bir projede buluştuk. Biliyorsunuz ki şehrimizin futbol takımı Borusia Dortmund ile Fenerbahçe arasında bir dostluk maçı için girişimlerde bulunacağız. Umuyorum ki gelecek sezon öncesinde bunu gerçekleştirebiliriz. Bunu için belediye başkanı ve kulüple  görüşmeler yapacağım, hepinizin desteğini bekliyorum.“ diyerek sözlerine son verdi.
 
Gecenin ilerleyen saatlerinde derneğimizin geliştirdiği ve ilk kez bu baloda uygulanan bir proje ile baloya katılan derneklerimize, gecenin düzenlenmesinde sponsor olan firma temsilcilerine; "Fener Ol" kampanyası için derneğimiz tarafından, onların adına yapılan bağış karşılığında, Başkanımız Ali Koç tarafından imzalanan sertifikaları takdim edildi.
 
Gecede "Fener Ol“ kampanyası büyük ilgi gördü. Kampanyaya katılan bağışçılara Başkanımız Ali Koç’un imzaladığı sertifikaları verildi.
 
Yıldızlar geçidine dönen gecede, sanatçılar Semiha Yankı, Zeliha Sunal ve Grup Z-Projekt, Grup Şahinler ile DJ Batolga sahne alarak Türk müziğinin unutulmaz nameleriyle  davetlilere unutulmaz bir gece yaşattılar.

Haberin diğer fotoğrafları

/