DERNEKLERİMİZ

Çorum Fenerbahçeliler Derneği’nde Olağanüstü Genel Kurul yapıldı

25 Ekim 2019 Cuma 16:14

Çorum Fenerbahçeliler Derneği’nde yeni yönetim oluşturuldu. Olağanüstü Genel Kurulda yeniden Dernek Başkanlığına seçilen Fikret Hışıroğlu, tüm Fenerbahçelilerin katkısıyla birlik ve beraberlik içerisinde güzel çalışmalar yapacaklarını belirtti.

2005 yılından beri Çorum’da faaliyet gösteren Fenerbahçeliler Derneği’nde olağanüstü genel kurula gidildi. Dernek merkezinde yapılan ve tek liste ile girilen genel kurulda, Fikret Hışıroğlu başkanlığında oluşturulan yönetim kurulu, oy birliğiyle görevi devraldı.

Yeni yönetim kurulu: Fikret Hışıroğlu, Ali Keçecioğlu, Cumhur Sevinç, Yasin Ünal, Servet Cerit, İsmail Öztürk, Murat Hışır, Abdülkadir Mertek, İhsan Uğur, Soner Kızıltepe, Gazi Nogay, Uğur Saylan, Murat Özrüzgar, Burak Keller ve Mustafa Tuna.

Genel kurulda ayrıca tüzük değişikliği de yapılarak, 9 kişilik yönetim kurulu 15 kişiye çıkarılırken, 2005 yılından beri aynı olan üye aidat bedellerinde de güncelleme yapıldı.

Dr. İlhan Gürel Caddesi’ndeki Şahhane İskender’de ilk toplantısını gerçekleştiren Yönetim Kurulu arasında görev dağılımı yapıldı. İş adamı Fikret Hışıroğlu başkanlığındaki yönetim kurulunda Başkan yardımcılığına Ali Keçecioğlu, Genel sekreterliğe Cumhur Sevinç, Saymanlığa İsmail Öztürk, Sekreterliğe Yasin Ünal getirilirken, Servet Cerit, Murat Hışır, Abdülkadir Mertek, İhsan Uğur, Soner Kızıltepe, Gazi Nogay, Uğur Saylan, Murat Özrüzgar, Burak Keller ve Mustafa Tuna da yönetim kurulu üyesi olarak görev yapacak. Toplantıda görev
dağılımının ardından yönetim kurulu tarafından derneğin önümüzdeki süreçte yapacakları görüşüldü.

Dernek Başkanı Fikret Hışıroğlu, hedeflerinin Fenerbahçe’yi Çorum’da en iyi şekilde temsil etmek olduğunu vurgulayarak, bu konuda yeni yönetim kurulu olarak büyük çaba göstereceklerini söyledi.

Çorum’da en çok taraftarı bulunan kulübün Fenerbahçe olduğuna dikkati çeken Hışıroğlu, “Yöneticilerimizle beraber hedefimiz, Çorum’da Fenerbahçe’yi layık olduğu yere çıkarmak, güzel başarılar yakalamak ve daha fazla üyeyi Fenerbahçe’ye kazandırmak istiyoruz. İlk toplantımızda önemli kararlar aldık. Önümüzdeki süreçte bunları gerçekleştirmek için hep beraber güzel çalışmalar yapacağız.” dedi.

Yeni dönemde derneğin yönetim kurulu üye sayısını 9’dan 15’e çıkardıklarının altını çizen Hışıroğlu, “Yönetici sayımızı arttırarak daha da güçlendik. Hep birlikte üyelerimiz ve Fenerbahçeli taraftarlarımız için çeşitli çalışmalar gerçekleştirmek istiyoruz. Yeniden üye çalışması yaparak, Fenerbahçelileri tek çatı altında toplamak, onların dayanışması ve kaynaşması için organizasyonlar düzenleyeceğiz.” diye konuştu.

Hışıroğlu, daha önce bir internet sitesince Türkiye genelinde gerçekleştiren taraftar anketine göre Çorum’da en çok FB taraftarı bulunduğunu anımsatarak, “Türkiye genelinde yapılan ankette Çorum’da yüzde 31 FB taraftarı, yüzde 20 GS ve yüzde 20 BJK taraftarı olduğu kamuoyuna duyurulmuştu. Ben FB taraftarının daha da fazla olduğunu, Çorum’da FB taraftarının Türkiye ortalamasının üzerinde olduğuna inanıyorum. Dernek olarak Çorum’da bir anket yaptırarak, Fenerbahçeli taraftar sayısını yeniden belirlemek için bir çalışma yapma kararı aldık.” ifadelerini kullandı.

Yapacakları diğer çalışmalara da değinen Fikret Hışıroğlu, köy okullarındaki ihtiyaç sahibi öğrenciler için yardım organizasyonu, belirlenen bir okulda kütüphane kurulması gibi sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştireceklerini kaydetti.

Fenerbahçe Spor Kulübü yöneticilerini ziyaret ederek, Çorum’da yapacakları çalışmaları istişare edeceklerini ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ile yöneticileri Çorum’a davet edeceklerini anlatan Hışıroğlu, geçmiş yıllarda olduğu gibi Fenerbahçe Müzesi’ndeki kupa ve objeleri yeniden Çorum’da sergileyerek, taraftarlarla buluşturacaklarını söyledi.

Hışıroğlu, Fenerbahçe’nin özellikle kendi evinde oynayacağı maçlara gitmek isteyen taraftarlar için yaptıkları organizasyonları da arttırmak istediklerini dile getirdi.

“Fenerbahçeli olan herkesi derneğimize bekliyoruz” diyen Hışıroğlu, “Üyelerimiz, dernek merkezimizde temiz, sakin ve en önemlisi küfürsüz bir ortamda maç seyredebiliyorlar. İsteyen her Fenerbahçeli arkadaşımız, üye olmak koşuluyla eşi ve çocuklarıyla derneğimizde maçları izleyebilir. İsteyen herkes gelip derneğimizi görsün ve ondan sonra karar versin. Onların destekleriyle biz de güzel çalışmalar yapacağız. Derneğimiz üye olmak ya da bilgi almak isteyenler Dernek Genel Sekreteri Cumhur Sevinç ile 0530 795 1907 ve 0506 843 1907 numaralı telefonlardan irtibata geçebilir.” ifadelerini kullandı.

Basın Fotoğrafları