DERNEKLERİMİZ

Derneklerimizden yılbaşı etkinlikleri

02 Ocak 2019 Çarşamba 10:47

Yalvaç ve Reutlingen Derneklerimiz, gerçekleştirdikleri yılbaşı organizasyonları ile yeni yılı coşkuyla karşıladı.

Reutlingen Fenerbahçeliler Derneğimiz, 34 yıldır geleneksel olarak kurulan Reutlingen Noel Pazarı’na katılırken, Yalvaç Derneğimiz tarafından organize edilen yılbaşı eğlence programı renkli görüntülere sahne oldu.

Reutlingenli Fenerbahçeliler Noel Pazarı’nda

Reutlingen Fenerbahçeliler Derneği, bu yıl 34 yıldır geleneksel olarak kurulan Reutlingen Noel Pazarı’na, iki stant ile katıldı.  Kentin merkezine kurulan ve ahşaptan kulübelerden yapılan stantlar büyük ilgi gördü. Geleneksel Alman ve Türk mutfağından değişik lezzetlerin satışının yanı sıra sarı lacivert renklere gönül verenler için de Fenerium ürünlerinin satışı yapıldı. Dernek başkanı Derya Turan yaptığı açıklamada, stantların gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür etti ve gelecek yıl daha geniş bir programla noel pazarına iştirak edeceklerini söyledi. Bu vesile ile dernek üyeleri ve aileleri ile yeni yıl öncesi bir araya gelme imkanı bulduklarını belirten Derya Turan, böylelikle 2019 dileklerini paylaştıklarını da ifade etti.

Yalvaç Derneğimizden yılbaşı etkinliği

Yalvaç Fenerbahçe taraftar derneği tarafından düzenlenen yılbaşı eğlence programı renkli görüntülere sahne oldu. Dernek başkanı Murat Deniz Oruç 2019 yılının Fenerbahçemize huzur mutluluk başarı getirmesini diledi.

Haberin diğer fotoğrafları

/