DERNEKLERİMİZ

Koblenz Derneğimizden kahvaltı organizasyonu

03 Aralık 2018 Pazartesi 12:43

Koblenz Fenerbahçeliler Derneğimiz, her sene olduğu gibi bu sene de aralık ayının ilk pazar günü organize edilen kahvaltıda bir araya geldi.

Organizasyona; Dernek Yönetim Kurulu ve Üyeleri, Rheinland-Pfalz/Saarland Türk Öğretmenler Derneği, MERHABA, AWO, Koblenz Göç ve Uyum Meclisi, ATM ile TG-RP ve SPD katıldı.

Koblenz Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Fevzi Kaplan yaptığı konuşmada, “Derneğimizin gününü 16 senedir sene sonunda güzel bir kahvaltı ile kutluyoruz. Davetimize uyup bizleri yalnız bırakmayarak katılan ve katkıda bulunan hepinize çok teşekkür ederiz. Ayrıca bu güzel kahvaltıya sponsorluk veya emeği ile katkıda bulunan yönetimdeki arkadaşlarım; Mehmet Koç, Aziz Külahçıoğlu, Rober Hanceroğlu, Zafer Duman, Enis Güler, Servet Citak, Ercan Altun, Hasan Aslan ile gizli kahramanlarımız hanımlarımıza da çok teşekkür ederim” dedi.

Fevzi Kaplan, “Fenerbahçemizin önümüzdeki yıllarda da bayrağını Avrupa’da dalgalandırmak bizlere ve bizden sonra yetişen genç nesillere aittir. Atam izindeyiz, bizler de senin yolunda giden Fenerbahçeliyiz” diyerek sözlerini noktaladı.

Haberin diğer fotoğrafları

/