ÇOCUK VE GENÇLİK KULÜBÜ

FBÇGK Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

18 Eylül 2021 Cumartesi 19:58

Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü’nün 4. Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı, 18 Eylül 2021 tarihinde Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi 1907 Tribünü fuaye alanında gerçekleşti.

615 üyeden 193’ünün katıldığı 4. Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nda 193 üyenin 133’ünün oyunu alan Azra Naz Akıncı, Çocuk ve Gençlik Kulübü’nün Başkanı seçildi.

2021-2022 dönemi seçiminin yapıldığı toplantıda Çocuk ve Gençlik Kulübü başkanlığı için 2 üye 21 kişilik Yürütme Kurulu listesini tamamlayarak adaylığını açıkladı.

Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan ve Yönetim Kurulu Üyemiz Selma Altay Rodopman da toplantıya katıldı.

Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü Danışmanı Selin Aktaş’ın da yer aldığı toplantı, Yönetim Kurulu Üyemiz Selma Altay Rodopman’ın açılış konuşması ve Divan Kurulu’nun seçilmesi ile başladı. Divan Kurulu’na Alp Tuna Korkmaz başkanlığında Ece Yiğit, Belfu Berkol ve Aylin Taşkınsu seçildi.

Divan Kurulu Başkanı Korkmaz, genel kurula katılanları saygı duruşuna ve İstiklal Marşı’nı okumaya davet etti.

Ardından kürsüye çıkan mevcut Yürütme Kurulu üyeleri, genel kurul üyelerine dönemleri boyunca gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgilendirme yaptı. Mevcut Yürütme Kurulu Başkanı Ece Beyter de kürsüye çıkarak konuşmasını gerçekleştirdi.

Genel Kurul üyelerinden 4 kişi Sandık Kurulu’na seçildi. Sonrasında ise Divan Kurulu Başkanı, konuşmalarını yapmak ve aday oldukları dönemde gerçekleştirmek istedikleri projelerini sunmak üzere başkan adayları Doruk Eskenazi ve Azra Naz Akıncı’yı kürsüye davet etti.

133 oyla Azra Naz Akıncı Başkan oldu

Adaylık konuşmasının sona ermesinin ardından çift sandıkta oy kullanma işlemine geçildi. Oy verme işleminin sona ermesiyle gerçekleştirilen sayım sonunda oy kullanan 191 üyenin 133’ünün oyunu alan Azra Naz Akıncı, Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü’nün yeni başkanı seçildi. Başkan seçilen Akıncı, kürsüye çıkarak duygu ve düşüncelerini paylaştı.

Diğer aday Doruk Eskenazi, iyi dileklerini sunarak yeni başkanı tebrik etti. Yeni başkan, Yürütme Kurulu ve üyelerin toplu fotoğraf çekimiyle toplantı sona erdi.

Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü’nün yeni başkanı Azra Naz Akıncı ve tüm üyelerini tebrik ediyor; Fenerbahçe çatısı altında Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’e ve Fenerbahçe değerlerine bağlı olarak çalışmalarını sürdüren Çocuk ve Gençlik Kulübümüze başarılar diliyoruz.

Fotoğraflar: Ahmet Hopyar

Basın Fotoğrafları