ÇOCUK VE GENÇLİK KULÜBÜ

FBÇGK’nin Genç Katılımcıları Buluşuyor

28 Ağustos 2019 Çarşamba 09:27

Çocuk ve gençlerin hayal güçlerini, sosyal duyarlılıklarını, iletişim ve sportif becerilerini Fenerbahçe'nin kanatları altında geliştirmeyi hedefleyen Çocuk ve Gençlik Kulübümüz, 13-17 yaş aralığında olan genç katılımcılarını bir araya getirecek. Buluşma, 29 Ağustos 2019 Perşembe günü saat 13.00’te Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi Maraton Alt Tribünü 2. Kat Toplantı Salonu’nda gerçekleşecek.

Sezonun ilk geniş çaplı toplantısı olacak bu etkinlikte genç katılımcılar, kulüpteki diğer arkadaşlarıyla tanışma fırsatı yakalayacak. 15-17 yaş arası genç katılımcılardan oluşan ve kulübün karar organı olan Yürütme Kurulu’nun önderliğinde gerçekleşecek tanışma toplantısında, kulübün tüm genç katılımcıları bir araya gelerek ortak ilgi ve çalışma alanlarını belirleyecek. Böylece Yürütme Kurulu’nda yer almayan genç katılımcıların da çalışma komitelerinde buluşup kulüp bünyesinde görev alması hedefleniyor.

Fenerbahçe Spor Kulübü Kurumsal İletişim Direktörü Can Gebetaş da toplantıda yer alarak gençlere bilgilendirici konuşmalar yapacak.

Toplantı sonunda yapılacak çekilişle, orada yer alan katılımcılarımızdan birine Obradovic imzalı basketbol formamız hediye edilecek.

Bu özel buluşmada yer almak isteyen katılımcıların 444 1907 numaralı telefon numarasını arayarak kayıt yaptırmaları gerekmektedir.  
 

Basın Fotoğrafları