ÇOCUK VE GENÇLİK KULÜBÜ

FBÇGK Başkanı ve Yürütme Kurulu Üyeleri Mazbatalarını Aldı

27 Temmuz 2019 Cumartesi 14:34

22 Haziran 2019’da gerçekleşen Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü 3. Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda başkan seçilen Ece Beyter ve Yürütme Kurulu, Faruk Ilgaz Tesisleri’nde yapılan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı’nda Başkanımız Ali Koç’tan mazbatalarını alarak resmen göreve başladı.

Saat 10.30’da başlayan toplantı öncesi gençlerle bir araya gelen Başkanımız Ali Koç, başarılarının devamını diledi. Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük açılış konuşmasında Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü’nün geçtiğimiz ay yapılan seçiminden bahsederek; iki adayın da tüm Türkiye’ye örnek olacak bir rekabet ve olgunluk içerisinde bir başkanlık yarışı verdiğini dile getirdi. Fenerbahçemiz için Çocuk ve Gençlik Kulübü’nün ne kadar önem taşıdığını belirterek; üyelerimizin çocuklarını ve torunlarını katılımcı olmaya davet etti. Ardından FBÇGK Başkanı Ece Beyter ve Yürütme Kurulu üyelerini kürsüye davet etti.

Divan Kurulu üyelerinin alkışları eşliğinde FBÇGK Başkanı ve Yürütme Kurulu üyeleri, Başkanımız Ali Koç’un elinden mazbatalarını alarak heyecan ve gurur dolu anlar yaşadılar.
Kısa bir konuşma yapan Beyter, Atatürk ilkeleri doğrultusunda hareket edeceklerini, büyük projelere imza atacaklarını ve teşekkürlerini iletirken; Fenerbahçeli tüm çocuk ve gençleri de FBÇGK katılımcısı olmaya çağırdı.

Mazbata Töreni, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Basın Fotoğrafları