ÇOCUK VE GENÇLİK KULÜBÜ

Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü Yeni Başkanını Seçti

22 Haziran 2019 Cumartesi 17:06

Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü’nün 3. Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı, 22 Haziran 2019 tarihinde Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi Maraton Loca Katında gerçekleşti. 
 
Toplantıya katılan 68 üyenin 45’inin oyunu alan Ece Beyter Çocuk ve Gençlik Kulübü’nün Başkanı seçildi.
 
2019-2020 dönemi başkanlık seçiminin yapıldığı toplantıda Çocuk ve Gençlik Kulübü başkanlığı için 2 üye 21 kişilik Yürütme Kurulu listesini tamamlayarak adaylığını açıkladı.
 
Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü Danışmanı E. Nazlı Ercan ve Fenerbahçe Spor Kulübü Genel Sekreteri Z. Sevil Becan da toplantıya katıldı.
 
Toplantı, E. Nazlı Ercan’ın açılış konuşması ve Divan Kurulu’nun seçilmesi ile başladı. Divan Kurulu’na Pelin Bayazıt başkanlığında Lal LenaSincar, İzzet Kaan Kırbeyi ve Ali Eren seçildi.
 
Divan Kurulu Başkanı Pelin Bayazıt, genel kurula katılanları saygı duruşuna ve İstiklal Marşı’nı okumaya davet etti.
 
Ardından kürsüye çıkan mevcut Başkan Ceren Palacı, genel kurul üyelerine dönem boyunca gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgilendirme yaptı.
 
Divan Kurulu Başkanı, konuşmalarını yapmak ve aday oldukları dönemde gerçekleştirmek istedikleri projelerini sunmak üzere başkan adayları Sena Özmanav ve Ece Beyter’i kürsüye davet etti.
 
Sena Özmanav “Fener Işığında Gençlik Zirvesi” adlı projesini genel kurula sundu. Meslek seçiminde aile-çevre faktörü ve bireysel tercihlerin çatışmasını konu alan zirvede; davet edilen Fenerbahçeli ünlülerin görüş ve önerilerinin alınacağını belirtti.
 
Ece Beyter, başarılı projelere devam edeceklerini belirttikten sonra gelecek dönem için 3 yeni projeleri olduğunu söyledi. “FBÇGK Çalışma Komiteleri”, “FBÇGK Festivali” ve “FBÇGK Dergisi” adlı projelerini genel kurulun beğenisine sunan Beyter, bu projelerle üyelerin sosyal alanda kaynaşmalarının sağlanacağının ve Çocuk ve Gençlik Kulübü’nün bilinirliğini artırmanın önemini vurguladı.
 
45 Oy İle Ece Beyter Başkan Oldu
 
Adaylık konuşmasının sona ermesinin ardından seçim işlemine geçildi. İlk önce genel kurul üyelerinden 4 kişi Sandık Kurulu’na seçildi. Ardından çift sandıkta oy kullanma işlemi başladı. Oy verme işleminin sona ermesinin ardından hemen sayıma geçildi. Sayım işleminin sonunda oy kullanan 68 üyenin 45’inin oyunu alan Ece Beyter, Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü’nün yeni başkanı seçildi. Başkan seçilen Ece Beyter,kürsüye çıkarak duygu ve düşüncelerini paylaştı.
 
Kapanış için kürsüye davet edilen Z. Sevil Becan, her iki adaya da iyi dileklerini sunarak yeni başkanı tebrik etti.
Yeni Yürütme Kuruluna öğütler veren Becan, toplantı sona ermeden önce tüm üyeleri coşkulu bir biçimde İstiklal Marşı’nı okumaya davet etti. Ece Beyter ve Yürütme Kurulu’nun toplu fotoğraf çekimiyle toplantı sona erdi.
 
Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü’nün yeni başkanı Ece Beyter’i ve tüm üyelerini tebrik ediyor; Fenerbahçe çatısı altında ulu önderimiz Atatürk’e ve Fenerbahçe değerlerine bağlı olarak çalışmalarını sürdüren Çocuk ve Gençlik Kulübümüze başarılar diliyoruz.

Fotoğraflar: Burak Soyer

Basın Fotoğrafları