ÇOCUK VE GENÇLİK KULÜBÜ

FBÇGK Başkan ve Yürütme Kurulu Adaylarını Bekliyor

28 Mart 2019 Perşembe 13:36

Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü’nü (FBÇGK) dünyadaki diğer çocuk ve gençlik kulüplerinden farklı kılan özellik, katılımcıların (üyelerin) kendi kendilerini yönetme haklarının olmasıdır. Yönetim şekli olarak, tıpkı Fenerbahçe Spor Kulübü’nün organizasyon yapısı gibi, seçimli kongre sonucunda yönetimi üstlenen bir Başkan ve onun belirlediği kurul ile yürütme görevleri üstlenilmektedir.

15-17 yaş arasında bulunan genç katılımcılar arasından seçilen Başkan ve 14 asil, 7 yedek Yürütme Kurulu üyesi her yıl mayıs ayında yapılan kongrede seçimle belirlenir. Belirlenen Başkan ve Yürütme Kurulu üyeleri 1 yıl süreyle görevde kalır. 13 yaşından gün almış aidat borcu olmayan her katılımcı seçimde oy kullanma hakkına sahiptir. Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü’ne katılımcı olan 15 yaşını doldurmuş, 18 yaşından gün almamış her genç katılımcı, Başkan adayı olabilir.

Fenerbahçemizin vizyon ve değerleriyle, Fenerbahçe Spor Kulübü ve FBÇGK tüzüğünde yer alan hedefler doğrultusunda yeniliklere ve gelişime katkı sağlamak isteyen Başkan adaylarının, yürütme kurulu listesi ve proje taslakları ile birlikte aşağıda belirtilen koşullar çerçevesinde seçime katılım taleplerini tarafımıza iletmeleri gerekmektedir.

Konu ile ilgili 0216 542 16 90 numaralı telefondan bilgi alabilirsiniz.

Seçime Katılım Koşulları

Seçimde aday olabilmek için;  

-Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü’ne katılımcı (üye) olmak,

-Başkan ve Yürütme Kurulu’na seçilebilmek için 15 yaşından gün almak ve 18 yaşından gün almamış olmak,

-Seçimde aday olmak ve oy kullanabilmek için 2019 yılı aidat borcunu 31 Mart 2019 tarihine kadar ödemiş olmak,

-Her başkan adayının adaylık şartlarını sağlayan 14 asil, 7 yedek yürütme kurulu üye listesini ve proje taslağını 22 Nisan saat 17.00’ye kadar cocukgenclik@fenerbahce.org mail adresine göndermesi gerekmektedir.

-13 yaşından gün almış aidat borcu olmayan her katılımcı seçimde oy kullanma hakkına sahiptir.

-Seçime katılmak isteyen yeni katılımcılar katılımcı olma işlemlerini eksiksiz bir şekilde en geç 31 Mart 2019 tarihine kadar gerçekleştirmelidir.