ÇOCUK VE GENÇLİK KULÜBÜ

Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü’nden Elbistanlı öğrencilere kitap yardımı

06 Şubat 2019 Çarşamba 14:23

Elbistan Ortaokulu, kütüphanesinde boş kalan rafların dolması için başlattığı kitap bağışı çağrısına Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü önemli ve anlamlı bir katkı sağladı. Kampanya çağrısına duyarsız kalmayan FBÇGK, sömestr tatilinde kampanyaya katkı için büyük gayret gösterdi.

Çocuk ve Gençlik Kulübü tarafından toplanan ve 8 koli haline getirilen 820 adet çeşitli kitap kargo ile Elbistan’a gönderildi. Kampanyanın sağlıklı olması ve amacına ulaşması için büyük çaba sarf eden Fenerbahçe Spor Kulübü Elbistan Dernek Başkanı Rıdvan Perktaş ve Başkan Yardımcısı Av. İhsan Kılıç, aldıkları kolileri Elbistan Ortaokulu’na bizzat götürerek, Okul Müdürü Ramazan Ötegen’e teslim ettiler.

Boş kalan kitap raflarının dolacağına şahit olan öğrenciler ve okul idaresi, teslim töreni sırasında büyük bir heyecan ve mutluluk yaşadılar. Beklentilerinin çok ötesinde kitap gelmesi karşısında büyük bir memnuniyet yaşayan Elbistan Ortaokulu Müdürü Ramazan Ötegen, Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü’ne, Fenerbahçe Spor Kulübü Elbistan Dernek Başkanı Rıdvan Perktaş ve Başkan Yardımcısı Av. İhsan Kılıç’a içtenlikle teşekkür etti.

Okul öğrencilerinden Elif Eylül Perktaş; gelen kitaplardan çok mutlu olduğunu, Fenerbahçeli olmaktan bir kez daha gurur duyduğunu, kitapları gönderen başta Başkanımız Ali Koç olmak üzere Yönetim Kurulumuza, Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü yöneticilerine ve emeği geçen herkese çok teşekkür ettiğini belirtti.

Haberin diğer fotoğrafları

/

Basın Fotoğrafları