ÇOCUK VE GENÇLİK KULÜBÜ

Çocuk ve Gençlik Kulübü talihlisi çocuklar derbi seremonisinde yer aldı

08 Aralık 2019 Pazar 17:16

Çocuk ve Gençlik Kulübümüz bu hafta sosyal medya hesaplarından takipçilerine bir çekiliş duyurusu yayınladı. Çekiliş koşullarını yerine getiren takipçiler arasından belirlenen talihliler, FBÇGK ekibine ulaşarak Kadın Basketbol Takımımızın Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi 8. haftasında Galatasaray ile oynayacağı maç öncesindeki seremonide yer almak için kayıtlarını yaptırdılar.
 
Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü’nü sosyal medyadan takip edip çekilişi kazanarak seremonide yer alma hakkı kazanan talihli çocuklar, maç öncesinde tişörtlerini giyerek parkenin kenarında sıralandılar ve ardından basketbolcularımızla birlikte el ele sahaya çıktılar. Basketbolcularımıza maç öncesinde başarılar diledikten sonra tribüne geçerek aileleriyle derbi heyecanını yaşayan minik taraftarlar, kendilerine bu şansı veren Çocuk ve Gençlik Kulübü ekibine teşekkürlerini ilettiler.
 
Sizler de Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübümüz hakkında bilgi almak ve katılımcı başvurusunda bulunmak için 444 1907 numaralı telefonumuzu arayabilir veya cocukgenclik@fenerbahce.org adresine e-posta gönderebilirsiniz.

Basın Fotoğrafları