ÇOCUK VE GENÇLİK KULÜBÜ

FBÇGK Yürütme Kurulu toplantıları sürüyor

28 Ekim 2018 Pazar 10:05

Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, insan haklarına saygılı, Fenerbahçe Spor Kulübü'ne aidiyeti tam, barış ve kardeşlik ruhu ile spor bilinci yüksek nesiller yetiştirmeyi hedefleyen Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübümüz Ekim ayındaki ikinci toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantı, Fenerbahçe Yönetim Kurulu’nun, FBÇGK Yürütme Kurulu’na yeni sezonda başarılar dileyerek gönderdiği pastanın kesimiyle başladı.

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Esra Nazlı Ercan’ın danışmanlığıyla stadımızda bir araya gelen Yürütme Kurulu Üyeleri, yaklaşık 2 saat süren toplantıda önümüzdeki aylarda yapılabilecek etkinlik ve projeler hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Çocuk ve gençlerin hayal güçlerini, sosyal duyarlılıklarını, iletişim becerilerini, sportif becerilerini Fenerbahçe'nin kanatları altında geliştirecek olan aynı zamanda güvenilir ortamlarda sosyalleşmelerini sağlamayı amaçlayan Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü katılımcılığı ve etkinlikler hakkında bilgi almak için; 0216 542 16 93 veya 0216 542 16 71 numaralı telefonları arayarak iletişime geçebilirsiniz.

Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü sosyal medya adresleri: 

Facebook: @FenerbahceCocukGenclik
Twitter: @FBCocukGenclik
Instagram@FBCocukGenclik
İnternet Sitesi:www.fbcocukgenclik.org
 

Haberin diğer fotoğrafları

/