BASKETBOL

Fenerbahçe Alagöz Holding, Virtus Segafredo Bologna’yı konuk ediyor

24 Ocak 2023 Salı 20:52

Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımımız, EuroLeague Women 11. hafta maçında Virtus Segafredo Bologna’yı konuk ediyor. 25 Ocak Çarşamba günü (yarın) 19.00’da Metro Enerji Salonu’nda oynanacak mücadele FBTV’den canlı yayınlanacak. Potanın Kraliçeleri’nin hedefi galibiyet serisini sürdürmek
 
Fenerbahçe Alagöz Holding’te son durum
 
EuroLeague Women’da A Grubu’nda liderliğini sürdüren takımımız, geride kalan 10 haftada aldığı üst üste sekiz galibiyetle 18 puan topladı. Rakip potalara toplam 858 sayı bırakan ekibimiz potasında 724 sayı gördü.
 
EuroLeague Women 10. hafta maçında Olympiacos’a konuk olan Potanın Kraliçeleri, rakibini 92-58’lik skorla mağlup ederek Avrupa arenasında üst üste sekizinci galibiyetini almıştı. Breanna Stewart ürettiği 22 sayı ve 31 verimlilik puanı ile maçın en değerli oyuncusu olmuştu.
 
Kayla McBride, 10 maçta ürettiği 167 sayı ile takımımızın EuroLeague Women’da en skorer oyuncusu olarak ön plana çıkıyor.
 
Maç İstatistikleri (FB):
 
Maç Başına Sayı Ortalaması: 85.8
Maç Başına Ribaund Ortalaması: 40.5
Maç Başına Asist Ortalaması: 23.3
 
Olympiacos karşılaşmasında ayak bileğinde burkulmaya bağlı bağ zedelenmesi oluşan Alperi Onar’ın tedavisi devam ediyor.
 
Potanın Kraliçeleri, Başantrenörümüz Marina Maljkovic yönetiminde hazırlıklarını tamamladı.
 
Virtus Segafredo Bologna’da son durum
 
EuroLeague Women’da oynadığı 10 maçta üç galibiyet yedi mağlubiyet alan Virtus, A Grubu’nun yedinci sırasında yer alıyor. (13 puan) Son olarak BC Polkowice’yi konuk eden İtalya temsilcisi, rakibini 89-76’lık skorla mağlup etmişti. Kitija Laksa ürettiği 25 sayı ile takımının en skorer oyuncusu olmuştu.
 
Letonyalı forvet Kitija Laksa 10 maçta ürettiği toplam 142 sayı ile Virtus Segafredo Bologna’nın en skorer oyuncusu olarak ön plana çıkıyor.
 
Maç İstatistikleri (VIRTUS):
 
Maç Başına Sayı Ortalaması: 72.7
Maç Başına Ribaund Ortalaması: 37.6
Maç Başına Asist Ortalaması: 17.7
 
Antrenör Giampiero Ticchi tarafından çalıştırılan Virtus Segafredo Bologna’nın kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:
 
Beatrice Del Pero, Francesca Pasa, Iliana Rupert, Beatrice Barberis, Ivana Dojkic, Olbis Andre, Cecilia Zandalasini, Alessandra Orsili, Cheyenne Parker, Kitija Laksa, Sabrina Cinili, Sofia Roccato, Anna Zambonelli
 
Bilet Satışı: https://www.passo.com.tr/tr/etkinlik/fenerbahce-alagoz-virtus-segafredo-bologna-basketbol/4461319
 
Virtus Segafredo Bologna maçının bilet fiyatları şu şekildedir:
 
1. Sıra: 550 TL
2. Sıra: 450 TL
Tribün: 65 TL
 
Önemli hatırlatmalar:
 
Fenerbahçe Alagöz Holding’in EuroLeague Women maçlarının biletleri yalnızca PASSO aracılığıyla satılmaktadır. Farklı platformlarda satışa açılan maç biletlerine itibar edilmemesi önemle rica olunur.
Basketbol karşılaşmalarına girişlerde ve bilet alımlarında PASSOLİG kart zorunluluğu bulunmamaktadır.
 
Taraftarlarımız, www.passo.com.tr üzerinden ücretsiz web sayfası üyeliği oluşturarak veya var olan üyelik ile web sayfasına giriş yaparak bilet alımı gerçekleştirebilirler.
 
Bilet satışları, passo.com.tr adresinin yanı sıra, maç günü (yarın) Ülker Spor ve Etkinlik Salonu bilet gişesinden de yapılacaktır.