BASKETBOL

Kadın basketbolcularımızın şampiyonluk sözleri...

15 Mayıs 2022 Pazar 18:12

Fenerbahçe Safiport Kadın Basketbol Takımımız, Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi play-off final serisinde ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi’ni 3-0’la geçti ve üst üste dördüncü, toplamda 16. şampiyonluğunu elde etti. Şampiyonluğun ardından oyuncularımızın Fenerbahçe Televizyonu mikrofonlarına yaptıkları açıklamalardan derlediklerimiz şöyle:  
 
Olcay Çakır Turgut: Sezona bambaşka hayallerle başladık, aslında istediğimiz gibi sezonu bitiremedik. Ne yazık ki bu yolda bazı aksilikler oldu ama önemli olan bu kupayı almaktı. Düştüğümüz yerden ayağa kalktık ve takım olduk. Kupayı kazandığımız için çok mutluyum. Bugün burada bize destek olan taraftarlarımıza da çok teşekkür ediyorum.

Satou Sabally: Çok mutluyuz. Bizim için böyle bir sezonda elde edilen şampiyonluk ayrıca önem arz ediyor. Bazı kötü noktalarda yaşadıklarımızdan sonra takım olarak çok çalıştık ve çok istedik. Bu çalışmanın karşılığını aldığımız için çok mutluyuz. Taraftarlarımızın her zaman desteği beni çok mutlu ediyor. Burada bile çok taraftarımız var. Hepsine çok teşekkür ediyoruz.

Amanda Zahui: Bizler bu zor zamanlar için çok çalışıyoruz. Şampiyonluğa ulaştığımız için çok mutluyuz. Burada herkese karşı çok büyük sevgimiz var. Taraftarın ve kulübün de büyüklüğünün bilincindeyiz.

Kayla McBride: Burada ulaştığımız kupa aslında bizim karakterimizi gösteriyor. Çok zor zamanlarımız oldu. Avrupa'da ve ligde çok ciddi rakiplerimiz vardı. Çalışmaktan vazgeçmedik. Buraya gelmek için elimizden geleni yaptık. Hak edilmiş bir şampiyonluk. 

Kiah Stokes: Sakatlıklar olabiliyor bu hayatımızın bir parçası. Döndükten sonra daha da iyisini yapmak istedik. Bu şampiyonluk için çok mutluyuz. Umarım gelecek sezon daha fazlasını kazanırız.

Manolya Kurtulmuş: Takım arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Çok mutluyuz.

İdil Saçalır: Bu şampiyonluğa ulaştığımız için çok mutluyum. Çok güzel bir atmosfer var. Taraftarlarımız da desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim.