BASKETBOL

Başantrenörümüz Marina Maljkovic ve oyuncularımızdan galibiyet açıklaması

10 Mayıs 2022 Salı 21:16

Fenerbahçe Safiport’un, Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde final serisinin ilk maçında konuk ettiği ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi’ni 90-55 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından Başantrenörümüz Marina Maljkovic ile oyuncularımız Olcay Çakır Turgut ve Elizabeth Williams, Fenerbahçe Televizyonu’na konuştu.

Galibiyete odaklandıklarını dile getiren Fenerbahçe Safiport Kadın Basketbol Takımımızın Başantrenörü Marina Maljkovic, “Burada açıkçası sayı farkına çok önem vermiyoruz. Biz, galibiyete odaklanıyoruz. Çünkü karşımızdaki takım çok saygı duyduğumuz bir rakip. İkinci maç için düzeltmemiz gereken çok ciddi hatalar var ve onların üzerinde çalışacağız. Şunu da söylemeliyim henüz bir şey bitmedi, birinci galibiyetimizi aldık, önümüzde ikinci maç var. Burada taraftara da çok teşekkür ederim.” dedi.

Galibiyete 21 sayıyla katkı veren Elizabeth Williams ile 8 sayıyla oynayan Olcay Çakır Turgut ise galibiyete dair şunları söyledi:

Elizabeth Williams: Bugün oyunu savunmamızla domine etmek istedik. Baskı yaparak ve bunu devamlı yaparak skoru belirlemek istedik ki bunu ilk maçta iyi başardığımızı düşünüyorum. Rakibimiz ilk maçı kaybettiği için ikinci maça daha sert başlayacaktır. Dolayısıyla taraftarımızın bugünkü muhteşem katkısını ikinci maçta da bekliyoruz, onları burada görmek istiyoruz.

Olcay Çakır Turgut: Öncelikle taraftarımıza teşekkür ederim. Bizi yalnız bırakmadılar ve bugün bizim için çok önemliydi. Ben her zaman nasıl başlarsak öyle gideceğini düşünüyorum. Güzel de başladık. Tabii rakibimizin sakatları da var ama önemli olan galip gelmek. Şimdi almamız gereken iki galibiyet daha var. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Taraftarımızı tekrardan maça bekliyoruz.