BASKETBOL

Oyuncularımız, USK Prag galibiyetini değerlendirdi

08 Nisan 2022 Cuma 22:28

Fenerbahçe Safiport Kadın Basketbol Takımımızın, EuroLeague Women Final Four yarı final maçında USK Prag’ı 83-74 yenerek adını 4. kez finale yazdırdığı mücadelenin ardından oyuncularımız galibiyeti Fenerbahçe TV'ye değerlendirdi.

Bria Hartley: Takımımız çok iyi savaştı. Burada Prag’ın da hakkını vermek lazım, çok iyi bir basketbol oynadılar. Bir noktada farkı da açtılar. Burada karakterimizi gösterip çok önemli şutlarda isabet bulduk. Takım olarak birlikte kalmayı başardık. Pazar günü hazır olmamız gerekiyor. Artık oraya bakıyoruz.

Satou Sabally: Takımımla çok gurur duyuyorum. Rakibin de hakkını vermem lazım, iyi bir takım ve iyi savaştılar ama biz de takım olarak çok iyi bir karakter gösterdik ve çok iyi durduk. Onlara gerekli cevabı sahada vermeyi başardık. Şimdi pazar günü final var. Oraya hazırlanmamız gerekiyor. Çünkü daha işimiz bitmedi.

Amanza Zahui: Açıkçası ben de ne yaptığımı bilmiyorum. Bugün, bu taraftarın önünde oynamak, bu atmosferde oynamak, bu salonda oynamak… yani bizden de daha büyük bir şey bu. Ailelerimiz tribünde, bizleri buraya getiren kişiler dolayısıyla bunların hepsinin birleşiminden sonra gerçekten elimizdeki her şeyi verdik. Tüm karakterimizle oynadık. Ama tekrar etmek istiyorum: daha işimiz bitmedi, pazar gününe hazırlanmamız lazım. Elimizden gelen her şeyi yapacağımıza söz veriyorum. Benim oyuncu karakterim de kişiliğim de bu; ben her zaman enerji getiririm. Bu idmanlarda da böyle. İdmanlarda da aynı enerjiyi veriyorum. Tüm sezon bu enerjiyi verdim. Çünkü bu takımdaki herkesi çok seviyorum. Herkesin çok başarılı olmasını ve hedeflerine ulaşmasını istiyorum. Dolayısıyla elimden gelen her şeyi yapıyorum ve bu da benim karakterim.