BASKETBOL

Fenerbahçe Safiport, Kadınlar Basketbol Süper Ligi Play-off yarı final serisindeki ilk maçına çıkıyor

30 Nisan 2022 Cumartesi 20:02

Fenerbahçe Safiport Kadın Basketbol Takımımız, Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi Play-off yarı final serisindeki ilk maçında Başkent ekibi Nesibe Aydın Gençlik ve Spor Kulübü’nü konuk ediyor. 1 Mayıs Pazar günü Metro Enerji Salonu’nda oynanacak mücadele saat 16.30’da başlayacak ve TİVİBU Spor’dan canlı olarak ekranlara gelecek.

5 maç üzerinden oynanacak yarı final serisinde üç galibiyete ulaşan takım adını finale yazdıracak. Serinin ikinci maçı 3 Mayıs Salı günü saat 16.00’da Metro Enerji Salonu’nda oynanacak.

Normal sezonu 24 galibiyet, 2 mağlubiyet sonunda topladığı 50 puanla zirvede tamamlayan Fenerbahçe Safiport; Play-off Çeyrek Final etabında karşılaştığı Çankaya Üniversitesi’ni serinin iki maçında da mağlup ederek (91-57/65-86) adını yarı finale yazdırdı.

89,21 sayı ortalamasıyla dikkat çeken bir istatistiğe sahip olan Fenerbahçemiz; 25,61’lik asist, 10,50’lik top çalma oranlarıyla da rakiplerinin önünde yer alıyor.

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi Play-off yarı final serisindeki rakibimiz Nesibe Aydın Gençlik ve Spor Kulübü ise normal sezonu 4.sırada tamamladı ve çeyrek final etabında Galatasaray’ı 94-79 ve 49-53 mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı.

Karşılaşmanın bilet satışına ulaşmak için tıklayınız.