BASKETBOL

Fenerbahçe Alagöz Holding, Melikgazi Kayseri Basketbol’u konuk ediyor

11 Kasım 2022 Cuma 18:35

Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımımız, ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin 6. haftasında Melikgazi Kayseri Basketbol’u konuk ediyor. 12 Kasım Cumartesi günü (yarın) Metro Enerji Salonu’nda oynanacak mücadele 14.00’te başlayacak ve Fenerbahçe TV ile TBF YouTube kanalından canlı yayınlanacak. Potanın Kraliçelerinin hedefi ligdeki galibiyet serisini 3 maça çıkarmak.
 
Fenerbahçe Alagöz Holding’te son durum
 
Takımımız, ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin 5. hafta maçında Bursa Uludağ Basketbol deplasmanından 98-62’lik skorla galip dönmüştü. Kayla McBride 26 sayı ile maçın en skorer oyuncusu olurken, Natasha Howard ürettiği 19 sayı ve 11 ribaundla double double yaparak ön plana çıkmıştı. Alperi Onar ise rakip potaya bıraktığı 21 sayı ile galibiyete büyük katkı sağlamıştı.
 
Ekibimiz, 9 Kasım Çarşamba günü EuroLeague Women 3. hafta mücadelesinde Olympiacos SFP’yi konuk etmiş ve bu sezon Avrupa arenasındaki ilk galibiyetini 95-89’luk skorla almıştı.
 
Potanın Kraliçeleri, ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde oynadığı 5 maçta aldığı 4 galibiyetle 9 puan topladı ve cetvelin 3. sırasında yer alıyor.
 
Melikgazi Kayseri Basketbol’da son durum
 
ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde oynadığı 5 maçta 2 galibiyet 3 mağlubiyet alan rakibimiz 7 puanla tablonun 9. sırasında yer alıyor.
 
Ligde son olarak ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi’ne konuk olan Kayseri temsilcisi rakibine 83-65’lik skorla mağlup olmuştu. Londra Shajuan Weaver,  ürettiği 21 sayı ile takımının en skorer oyuncusu olmuştu.
 
Antrenör Emre Özsarı tarafından çalıştırılan Melikgazi Kayseri Basketbol’un kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:
 
Burcu Yağan, Daugile Sarauskaite, Eylül Minez, Reyona Lavette Hayes, Lyndra Shajuan Weaver, Mısra Albayrak, Nisa Yalçın, Sevgi Tonguç, Şuğranur Hatice Sönmez, Zeynep Öykü Kalbisağde.
 
Bilet Satışı: https://www.passo.com.tr/tr/etkinlik/fenerbahce-alagoz-holding-melikgazi-kayseri-basketbol/4095333
 
Melikgazi Kayseri Basketbol biletlerinin fiyatları şu şekildedir:
 
1. Sıra: 550 TL
2. Sıra: 450 TL
Tribün: 65 TL
 
Önemli hatırlatmalar:
 
Fenerbahçe Alagöz Holding’in Kadınlar Basketbol Süper Ligi maçlarının biletleri yalnızca PASSO aracılığıyla satılmaktadır. Farklı platformlarda satışa açılan maç biletlerine itibar edilmemesi önemle rica olunur.
Basketbol karşılaşmalarına girişlerde ve bilet alımlarında PASSOLİG kart zorunluluğu bulunmamaktadır. Taraftarlarımız, www.passo.com.tr üzerinden ücretsiz web sayfası üyeliği oluşturarak veya var olan üyelik ile web sayfasına giriş yaparak bilet alımı gerçekleştirebilirler.
 
Bilet satışları, passo.com.tr adresinin yanı sıra, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu bilet gişesinden de yapılacaktır.