BASKETBOL

Fenerbahçe Öznur Kablo sezonu açtı

17 Ağustos 2020 Pazartesi 19:38

Kadın Basketbol Takımımız Fenerbahçe Öznur Kablo 2020-2021 sezonunu açtı.
 
Potanın Kraliçeleri yeni sezonun ilk antrenmanını Metro Enerji Salonu’nda yaptı.
 
Başantrenörümüz Victor Lapena yönetiminde gerçekleştirilen ve Yönetim Kurulu Üyelerimizden Metin Sipahioğlu'nun da takip ettiği antrenman halter çalışmaları ile başladı. Sarı lacivertliler ardından topla yapılan çalışmalar üzerinde durdu.
 
Takımımızın Başantrenörü Victor Lapena, kaptan Tuğçe Canıtez ile oyunculardan Olcay Çakır Turgut ve Sevgi Uzun sezona en iyi şekilde hazırlanmak istediklerini söyledi.
 
Victor Lapena: Hedeflerimiz her zaman aynı; Türkiye Ligi’ni kazanmak, Türkiye Kupası’nı kazanmak ve EuroLeague’de de başarılı bir sonuç elde etmek
 
“5 aylık bir aranın ardından yeniden beraberiz. Oyuncularımla ve teknik ekibimle bir arada olmak mutluluk verici. 5 aylık sürede biraz sıkıntı çektiğimizi söyleyebiliriz ama yeniden burada olmak bizim için çok heyecan verici. Hedeflerimiz her zaman aynı; Türkiye Ligi’ni kazanmak, Türkiye Kupası’nı kazanmak ve EuroLeague’de de başarılı bir sonuç elde etmek. Geçtiğimiz sezon buna çok yaklaşmıştık. Şu andaki ilk amacımız bu antrenman yapabilmek.”
 
Tuğçe Canıtez: Yeni sezona sağlıklı güzel bir şekilde başlayacağız
 
“Geçen sezon açıkçası çok iyi gidiyorduk hem Türkiye’de hem Avrupa’da. Tam Final Four’a 1 maçımız kalmışken böyle bir pandemiyle karşılaşmamız kötü oldu. Sezonu üzücü bitirdik. Şampiyon olup, kupayı kaldırıp EuroLeague’de de başarılı bir sonuçla bitirmek isterdik. Kısmet değilmiş. Önemli olan sağlık. Şimdi yeni sezona sağlıklı, güzel bir şekilde başlayacağız. Testlerimizi olduk, geldik. Özledik. İnşallah hepimiz için güzel bir sezon olur.”
 
Olcay Çakır Turgut: 4 kupa hedefiyle ve bitirmek umuduyla yeni sezona başlıyoruz
 
“Geçmiş sezon her şey çok güzel gidiyordu. 2 kupa aldık, hedefimiz 4 kupayla bitirmekti ama şanssızlık oldu. Tüm dünyayı saran koronavirüsten bahsediyoruz. Yapacak bir şey yok. Önemli olan sağlık. Hayallerimizi yarıda bıraktık geçen sezon. Şimdi yeniden 4 kupa hedefiyle ve bitirmek umuduyla yeni sezona başlıyoruz.”
 
Sevgi Uzun: . Bir an önce sezon başlasın istiyoruz
 
“Çok heyecanlıyım. Hiç bırakmamışız gibi. Çok büyük özlem var. Bir an önce idman yapalım, sezon başlasın istiyoruz. İnşallah güzel olur.”

Fotoğraflar: Burak Saltık

Basın Fotoğrafları