BASKETBOL

Potanın Kraliçeleri şampiyonluğu değerlendirdi

15 Mayıs 2019 Çarşamba 20:49

Çukurova Basketbol’u final serisinde 3-1 mağlup ederek Kadınlar Basketbol Süper Ligi 2018-2019 sezonunu şampiyon tamamlayan Kadın Basketbol Takımımızın oyuncuları, şampiyonluğu Fenerbahçe TV’ye değerlendirdi. Oyuncularımızın konuşmaları şu şekilde:

Ayşe Cora: Bu şampiyonluğu bütün Fenerbahçe taraftarına armağan ediyorum

“Bu maçın daha sert geçeceğini düşünüyorduk. O yüzden çok motiveydik ve maça da sert başladık. Maçın başından sonuna kadar kontrol bizdeydi. Bugün yine harika bir taraftar vardı. Özellikle bizi Galatasaray serisinde yalnız bırakmadılar. Final serisinde de maç saati çok erken olmasına rağmen hafta içi gelerek bizi desteklediler. Bu şampiyonluğu bütün Fenerbahçe taraftarına armağan ediyorum. Umuyorum ki önümüzdeki senelerde şampiyonluğa ulaşırız. Bizim hedefimiz 4 kupa aslında. Buna Cumhurbaşkanlığı ve EuroLeague de dahil. Bu sene sezon başında istediğimiz ritmi yakalayamadık. Sezon sonuna doğru daha sert basketbol oynamaya başladık. İki kupa bence çok büyük bir başarı değil. İnanıyorum ki biz bu taraftarla 4 kupayı bir senede alabiliriz. Önümüzdeki seneler inşallah aynı konuşmayı 4 kupa şeklinde yaparız.”

Birsel Vardarlı Demirmen: Kendi taraftarımız önünde şampiyon olduğumuz için çok mutluyum

“Ne söyleyeceğimiz bilemiyorum. Kazandığımız için çok mutluyuz. Çok uzun ve yorucu bir sezon geçirdik ama sonuna kadar inişlerimiz çıkışlarımız olsa da birlikte kalabildik. Kendi taraftarımız önünde şampiyon olduğumuz için çok mutluyum. Benim onuncu şampiyonluğum oldu. Sanırım artık ben de yolun sonuna geldim. O yüzden de çok duygusalım bugün. Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.”

Kelsey Plum: Bu formayla gurur duyuyorum

“Takım arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Çok iyi oynadık. İnişli çıkışlı oynadık belki ama bütün sezon boyunca uğraştık. Bu formayla gurur duyuyorum. Çok mutluyum.”

Özge Yavaş: İlk şampiyonluğumun Fenerbahçe’de olması bana ayrı bir gurur veriyor

“Duygularımı anlatamıyorum. Bu benim ligdeki ilk şampiyonluğum. Ayrıca Fenerbahçe’de olması da bana ayrı bir gurur ve mutluluk veriyor. Gözlerim doluyor ve diyecek bir şey bulamıyorum. Çok mutluyum.”

Kiah Stokes: Buradaki kutlamalar inanılmaz

“Türkiye’deki ilk kupam. Buradaki kutlamalar inanılmaz ve çok enerjikler. Herkese çok teşekkür ediyorum.”

Cecilia Zandalasini: Takım arkadaşlarımla gurur duyuyorum

“Sezon boyunca çok inişler çıkışlar yaşadık ama bunu hak ettiğimizi düşünüyorum. Takım arkadaşlarımla gurur duyuyorum.”

Esra Ural Topuz: Hep birlikte kazandık

“Kazandığımız için çok mutluyum. Şampiyonluğu hak ettik. Ofansin maç kazandırdığınız savunmanın ise şampiyonluğu getirdiğini bir kez daha gösterdik. Çok mutluyum gerçekten. Bütün herkese, teknik heyete, taraftarlarımıza ve tüm herkese çok teşekkür ediyorum. Hep birlikte kazandık. Ben her zaman saha içinde ve saha dışında elimden ne geliyorsa yapmaya çalıştım. Sahadaki arkadaşlarıma enerji verebildiysem benim için büyük bir gurur.”