BASKETBOL

Galatasaray 49-57 Fenerbahçe

01 Mayıs 2019 Çarşamba 19:32

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımımız, Kadınlar Basketbol Süper Ligi play-off yarı final dördüncü maçında Galatasaray’a konuk oldu. Rakibini 49-57 yenen Fenerbahçemiz, seride durumu 2-2'ye getirdi.

Serinin 5. ve son maçı 4 Mayıs Cumartesi günü Ataşehir’de oynanacak. Metro Enerji Salonu’ndaki karşılaşma saat 15:30’da başlayacak.

Karşılaşmayı Başkan Vekilimiz Semih Özsoy ile Yönetim Kurulu Üyelerimizden Mustafa Kemal Danabaş, Metin Sipahioğlu ve Selahattin Baki izledi.

Maça 5-0’lık seri ile başlayan ev sahibi takımı karşısında Cecilia Zandalasini ile rakibine karşılık veren Fenerbahçemiz, Jefferson’u durdurmakta zorlansa da Tuğçe ve Birsel’in basketleriyle çeyreği 17-18 önde tamamladı. İyi oyununu ikinci çeyreğe de taşıyan Fenerbahçemiz, Plum ve Tuğçe’nin sayılarıyla üstünlüğünü korudu. Rakibine kolay sayı şansı tanımayan Valerie Garnier’in öğrencileri soyunma odasına 25-29 önde gitti. 
Soyunma odasından Cecilia Zandalasini ve Birsel’in üçlükleriyle dönen Fenerbahçemiz, farkı çift hanelere çıkardı (25-35) Skorda üstünlüğünü koruyan Takımımız, son çeyreğe 32-41 üstün girdi. Maç genelindeki iyi oyununu son çeyreğe de taşıyan Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımımız, karşılaşmadan 49-57 galip ayrıldı. 

Skor dağılımımız: Cecilia 16, Tuğçe 14, Kelsey 12, Birsel 9, Kiah 4, Kia 2.

Fotoğraflar: Atilla Sertbakan

Haberin diğer fotoğrafları

/

Basın Fotoğrafları