BASKETBOL

Başantrenörümüz Valerie Garnier ve Tuğçe Canıtez’den galibiyet değerlendirmesi

04 Mayıs 2019 Cumartesi 18:27

Başantrenörümüz Valerie Garnier ve Tuğçe Canıtez, Kadın Basketbol Takımımızın Galatasaray’ı eleyerek finale yükselmesinin ardından yayıncı kuruluşa değerlendirmelerde bulundu.
 
Maçın bu şekilde sona ermesinin inanılmaz olduğunu belirten Başantrenörümüz Valerie Garnier, “10 sayı gerideydik ve son bölümde inanılmaz bir karakter ortaya koyduk. Fenerbahçe olduğumuzu hatırladık ve finaldeyiz.” İfadelerini kullandı.
 
Karşılaşmada 10 sayı 11 ribaundla double-double yapan oyuncumuz Tuğçe Canıtez, “Kendimiz gibi oynayamadık ama sonda gelmeyi bildik. Taraftarlarımıza çok teşekkür etmek istiyorum. Her zaman desteklerini bize gösterdiler ve onlarla birlikte de geri gelmeyi başardık. Tabii ki çok önemli oyuncularımız var. Son saniyede eli titremeden basket atacak oyuncularımız var. Ama ilk olarak savunmayla geri döndük. Son beş dakika çok iyi savunma yaptığımızı düşünüyorum. Kazandık ve şimdi önümüze bakacağız. Final maçımız var. İnşallah güzel bir final serisi bizi bekliyor.” dedi.
 
Saha avantajının Çukurova Basketbol’a ait olmasına ilişkin soruya ise Tuğçe Canıtez, şu şekilde yanıt verdi:
 
“Tabii ki saha avantajı kesinlikle önem taşıyor. Sonuçta biz hazırlıklarımızı yapacağız. İnşallah güzel bir seri olacak.”