BASKETBOL

Kadınlar Türkiye Kupası’nın basın toplantısı Şanlıurfa’da düzenlendi

26 Şubat 2019 Salı 19:00

Bu yıl Şanlıurfa’nın ev sahipliğinde 27 Şubat-2 Mart tarihleri arasında oynanacak olan Kadınlar Türkiye Kupası’nın basın toplantısı Nevali Hotel’de gerçekleştirildi.

Toplantıya, Şanlıurfa Vali Yardımcısı Selami Işık, TBF Yönetim Kurulu Üyesi Bahar Akgün, TBF Genel Sekreter Yardımcısı Emin Balcı, TBF Kadın Ligleri Müdürü Murat Tümer, Türkiye Basketbol Federasyonu yetkilileri ile Kadınlar Türkiye Kupası’nda mücadele eden takımların başantrenör ve oyuncuları katıldı.

Toplantıda söz alan Başantrenörümüz Valerie Garnier, “Bu organizasyon için Türkiye Basketbol Federasyonu’na teşekkür ediyorum. İlk kez Türkiye Kupası’nda mücadele edeceğim. Ancak ben bu tarz organizasyonlara ve mücadelelere alışık biriyim. Kazanmak için buradayız. Tek maçlı organizasyonlarda maç maç düşünmemiz gerekiyor. Bizim ilk maçımız Galatasaray ile ve biz o karşılaşmaya odaklanıyoruz.” dedi.

Oyuncumuz Tuğçe Canıtez ise, “Türkiye Basketbol Federasyonu’na böyle güzel bir organizasyon düzenlediği için çok teşekkür ediyorum. Genç kızlarımıza örnek olabileceğimiz bir turnuva. Yoğun bir sezon geçiriyoruz. Kupada ilk maçımızı kazanmayı hedefliyoruz. Umarım bizim için güzel bir turnuva olur. Hedeflerimiz her zaman çok yüksek. Tüm takımlara başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Haberin diğer fotoğrafları

/