BASKETBOL

Potanın Kraliçeleri Olympiakos’u konuk ediyor

08 Ocak 2019 Salı 22:47

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımımız, Kadınlar Euroleague B Grubu 8. hafta maçında Olympiakos’u konuk edecek. 9 Ocak Çarşamba günü Metro Enerji Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 19.30’da başlayacak ve Fenerbahçe Televizyonu'ndan canlı olarak ekranlara gelecek.

Valerie Garnier yönetimindeki Potanın Kraliçeleri, Euroleague B Grubu ilk maçında Olimpiakos ile deplasmanda karşılaşmış ve mücadeleyi 9 sayı farkla 63-54 kazanmayı başarmıştı. B Grubu ikinci maçında İspanya temsilcisi Perfumerias Avenida ile karşılaşan Takımımız normal süresi 75-75 biten mücadeleden ise 88-82 mağlup ayrılmıştı. 3. hafta mücadelesinde ise Macaristan ekibi Sopron Basket’i konuk eden Potanın Kraliçeleri, rakibini 69-67 mağlup etmeyi başardı. Dördüncü haftada Fenerbahçemiz, Dinamo Kursk'e 64-63, beşinci haftada da TTT Riga’ya 68-64 mağlup oldu. Son hafta karşılaşmasında Carolo Basket’i ağırlayan Ekibimiz, mücadeleden 84-75 galip ayrılmayı başarmıştı.

Son sırada bulunun Yunan Temsilcisi ise EuroLeague B Grubu’nda çıktığı 7 karşılaşmadan da mağlubiyetle ayrıldı. 

Kadınlar Euroleague B Grubu'nda 11 puanla beşinci sırada yer alan Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımımız, taraftar desteğini de arkasına alarak zirveye uzanmak istiyor.