BASKETBOL

Kia Vaughn: Taraftarımızı yarın oynayacağımız Dynamo Kursk maçına bekliyoruz

29 Ocak 2019 Salı 15:55

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımımızın Amerikalı pivotu Kia Vaughn, Fenerbahçe Televizyonu’nda yayınlanan 14/16 programına konuk oldu.

Dynamo Kursk ile oynayacağımız Kadınlar EuroLeague mücadelesinin önemine değinen Kia, taraftarımıza salonu doldurmaları konusunda çağrıda bulundu. Sezon sonu hedeflerini de paylaşan başarılı basketbolcu, Türkiye Ligi’ndeki mücadele ortamına da değindi.

Kadın Basketbol Takımımızın, Türkiye Ligi’ndeki performansını değerlendirerek sözlerine başlayan Kia Vaughn, “Türkiye Ligi gerçekten çok zorlu bir lig. Her maç ayrı bir hikayeye sahip diyebilirim. Biz, Türkiye Ligi’ni oynarken aslında bir sonraki EuroLeague karşılaşmasına da hazırlık yapıyoruz.” şeklinde konuşurken; Galatasaray ile oynanan derbi karşılaşmasını ise, “Galatasaray ile oynadığımız karşılaşmaya ilişkinse şunu söyleyebilirim: İki kulübün de çok büyük ve uzun bir hikayesi var. Bu nedenle bu maçların hikayesini biliyorum. Taraftarın bu kadar çok maçın içinde olduğu maçları da Fenerbahçe-Galatasaray derbileri dışında yaşamıyoruz. Güzel bir galibiyet oldu.” şeklinde değerlendirdi.

Sezon sonu hedeflerini de paylaşan Kia, “Sezon sonunda şampiyonluğu tekrarlarken takımımı görmek istiyorum. Her takım ligin zirvesini hedefliyor ama bizim amacımız şampiyonluğumuzu devam ettirebilmek.” dedi.

Kadınlar EuroLeague’de 30 Ocak Çarşamba günü (yarın) Metro Enerji Salonu’nda oynayacağımız Dynamo Kursk maçı öncesinde taraftarımıza çağrıda da bulunan başarılı basketbolcu, “Zor bir maç olacak. Daha önce görmediğimiz ya da alışık olmadığımız bir şey değil. Koçumuz, takım arkadaşlarım ve ben bu maça hazır olacağız. EuroLeague’de saha avantajı açısından kazanmamız çok önemli. Taraftar desteğini bekliyoruz. Taraftarımızla birlikte daha iyi oynuyoruz ve onlarla birlikte bu galibiyet serimizi devam ettireceğimize inanıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Haberin diğer fotoğrafları

/

Basın Fotoğrafları