BASKETBOL

Valerie Garnier: Savunma yapınca oyunun şeklini değiştirdik

19 Aralık 2018 Çarşamba 22:01

Kadın Basketbol Takımımızın Fransız Başantrenörü Valerie Garnier ile kaptan Birsel Vardarlı Demirmen ve maça damga vuran oyuncumuz Bria Hartley, karşılaşmanın ardından FBTV’ye açıklamalarda bulundu.

Carolo Basket karşısında elde edilen 84-75’lik galibiyeti değerlendiren Başantrenörümüz Valerie Garnier, “Rakiplerimize saygı göstermeyi öğrenmeliyiz. Onları çok tanımasak bile ama ben oyuncularıma söylemiştim. Herkes bu takımda şut atabilir diye. İlk devre çok yumuşaktık, rakibe izin verdik. İkinci devre savunma yapınca oyunun şeklini değiştirdik." açıklamasında bulundu.

Birsel Vardarlı Demirmen: İyi bir galibiyet oldu

16 sayıyla oynayan kaptan Birsel Vardarlı Demirmen de, “İlk yarıda istediğimiz şutları bulduk, fakat atamadık. Bu rağmen hücumda 41 sayı bulduk ama potamızdaki 46 sayı bizim için çoktu. Rakibin her attığı basket oldu. İkinci devre daha sert müdafaa yaparak, aynı hücumu oynadık. İyi bir galibiyet oldu. Mutluyum.” dedi.

Bria Hartley: Takım arkadaşlarımın sayesinde

30 sayıyla maça damga vuran Bria Hartley ise, “Açıkçası zor bir maç oynadık. Takım arkadaşlarım beni bulma ve ödüllendirme konusunda çok özverililerdi. Onlar sayesinde bugün iyi bir performans çıkardım. Sahaya çıkıp işime konsantre olmaya çalıştım. Takım arkadaşlarımın performansımdaki etkisi büyük.” ifadelerini kullandı.