BASKETBOL

FBÇGK Katılımcıları, Bellona Kayseri Basketbol maç önü seremonisinde yer aldı

29 Aralık 2018 Cumartesi 16:42

Kadın Basketbol Takımımızın, Kadınlar Basketbol Süper Ligi 12. hafta maçında Bellona Kayseri Basketbol takımı ile Metro Enerji Salonu’nda oynadığı maç öncesindeki seremonide Çocuk ve Gençlik Kulübü Katılımcıları yer aldı.

Kulübün sosyal medya hesaplarında yapılan duyuru ile belirlenen 12 katılımcı, maç öncesinde Çocuk ve Gençlik Kulübü tişörtlerini giyerek parkenin kenarında sıralandı. Ardından basketbolcularımızla birlikte el ele sahaya çıktılar. Basketbolcularımıza maç öncesinde başarılar dileyen çocuklar unutulmaz anlar yaşadı. Seremoniye katılan çocukların aileleri de en az çocukları kadar heyecanlanarak kendilerine bu şansı veren Çocuk ve Gençlik Kulübü ekibine teşekkürlerini iletti.

6-12 yaş aralığındaki çocuklar; Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü katılımcısı olmanın avantajıyla erkek basketbol, kadın basketbol, erkek ve kadın voleybol maçlarımızda seremoniye çıkıyor.

Seremoniler ve diğer tüm etkinliklerden haberdar olmak için Çocuk ve Gençlik Kulübü’nün aşağıdaki sosyal medya adreslerini takip edebilirsiniz.

Facebook: @FenerbahceCocukGenclik

Twitter: @FBCocukGenclik

Instagram@FBCocukGenclik

İnternet Sitesi:www.fbcocukgenclik.org

Haberin diğer fotoğrafları

/

Basın Fotoğrafları