BASKETBOL

Play-off yarı final serisi ilk iki maçının bilet satışı başlıyor

20 Mayıs 2022 Cuma 15:30

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımızın 24 Mayıs Salı günü 21.00'da ve 26 Mayıs Perşembe günü 20.30’da Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda Darüşşafaka ile oynayacağı ING Basketbol Süper Ligi Play-off yarı final serisi ilk iki maçının bilet genel satışı 21 Mayıs Cumartesi günü (yarın) başlıyor.

Darüşşafaka maçının bilet satış takvimi ve fiyatları şu şekildedir:

Satış planı (passo.com.tr üzerinden):

21 Mayıs Cumartesi günü 11.00 itibarıyla - Genel Satış (2 adet)

Bilet fiyatları:

Saha içi A-D-G sıraları: ₺700
Saha içi B-E-H sıraları: ₺600
Saha içi C-F-J sıraları: ₺500
Localar: ₺325
346 (Açık Loca): ₺275
Kategori 1: ₺200
Sky Lounge: ₺160
Kategori 2: ₺140
Kategori 3: ₺120
Kategori 4: ₺100
Kategori 5: ₺60
Kategori 6: ₺55
Kategori 7: ₺36
Öğrenci Tribünü: ₺18

Not: Bilet satışları, her iki karşılaşma için de bu fiyatlar üzerinden ayrı ayrı yapılacaktır. Yukarıdaki fiyatlar, tek maç için geçerlidir.

Önemli hatırlatmalar:

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre; Koronavirüs Bilim Kurulu’nun 2 Mart Çarşamba günü düzenlediği toplantı, Sağlık Bakanımızın açıklamaları ve Türkiye Basketbol Federasyonu Sağlık Kurulu’nun görüş ve önerileri doğrultusunda aldığı karar ile tüm müsabakalarda HES kodu sorgulaması yapılmadan salonlara taraftar alınacaktır.

Müsabakalara deplasman takımı taraftarları alınmamaktadır.

Tribün ve saha kenarında müsabakayı izleyecek taraftarların tamamı kullanım amacına uygun şekilde maske takmak zorundadır.

Fenerbahçe Beko’nun Turkish Airlines Euroleague ve ING Basketbol Süper Ligi maçlarının biletleri yalnızca PASSO aracılığıyla satılmaktadır. Farklı platformlarda satışa açılan maç biletlerine itibar edilmemesi önemle rica olunur.

Basketbol karşılaşmalarına girişlerde ve bilet alımlarında PASSOLİG kart zorunluluğu bulunmamaktadır. Taraftarlarımız, www.passo.com.tr üzerinden ücretsiz web sayfası üyeliği oluşturarak veya var olan üyelik ile web sayfasına giriş yaparak bilet alımı gerçekleştirebilirler.

Öğrenci bileti satışları 21 Mayıs Cumartesi günü genel satış başlangıcı itibarıyla Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi bilet gişesinden ve 23 Mayıs Pazartesi günü itibarıyla Ülker Spor ve Etkinlik Salonu bilet gişesinden yapılacaktır.