BASKETBOL

Play-off çeyrek final serisi üçüncü maçının bilet satışı başladı

18 Mayıs 2022 Çarşamba 09:44

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımızın 19 Mayıs Perşembe günü (yarın) 20.30’da Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda Frutti Extra Bursaspor ile oynayacağı ING Basketbol Süper Ligi Play-off çeyrek final serisi üçüncü maçının biletlerinin genel satışı 18 Mayıs Çarşamba günü (bugün) 13.00 itibarıyla başladı.
 
Frutti Extra Bursaspor maçının bilet satış takvimi ve fiyatları şu şekildedir:
 
Satış planı (passo.com.tr üzerinden):
 
18 Mayıs Çarşamba günü 13.00 itibarıyla  – Genel Satış (2 adet)
 
Bilet fiyatları:
 
Saha içi A-D-G sıraları: ₺600
Saha içi B-E-H sıraları: ₺500
Saha içi C-F-J sıraları: ₺400
Localar: ₺250
346 (Açık Loca): ₺200
Kategori 1: ₺150
Sky Lounge: ₺125
Kategori 2: ₺100
Kategori 3: ₺80
Kategori 4: ₺70
Kategori 5: ₺40
Kategori 6: ₺30
Kategori 7: ₺20
Öğrenci Tribünü: ₺10
 
Önemli hatırlatmalar:
 
Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre; Koronavirüs Bilim Kurulu’nun 2 Mart Çarşamba günü düzenlediği toplantı, Sağlık Bakanımızın açıklamaları ve Türkiye Basketbol Federasyonu Sağlık Kurulu’nun görüş ve önerileri doğrultusunda aldığı karar ile tüm müsabakalarda HES kodu sorgulaması yapılmadan salonlara taraftar alınacaktır.
 
Müsabakalara deplasman takımı taraftarları alınmamaktadır.
 
Tribün ve saha kenarında müsabakayı izleyecek taraftarların tamamı kullanım amacına uygun şekilde maske takmak zorundadır.
 
Fenerbahçe Beko’nun Turkish Airlines Euroleague ve ING Basketbol Süper Ligi maçlarının biletleri yalnızca PASSO aracılığıyla satılmaktadır. Farklı platformlarda satışa açılan maç biletlerine itibar edilmemesi önemle rica olunur.
 
Basketbol karşılaşmalarına girişlerde ve bilet alımlarında PASSOLİG kart zorunluluğu bulunmamaktadır. Taraftarlarımız, www.passo.com.tr üzerinden ücretsiz web sayfası üyeliği oluşturarak veya var olan üyelik ile web sayfasına giriş yaparak bilet alımı gerçekleştirebilirler.
 
Öğrenci bileti satışları 18 Mayıs Çarşamba günü genel satış başlangıcı itibarıyla Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi ve Ülker Spor ve Etkinlik Salonu bilet gişelerinden yapılacaktır.