BASKETBOL

Başantrenörümüz Aleksandar Djordjevic ve oyuncumuz Jehyve Floyd’un açıklamaları

11 Mart 2022 Cuma 23:23

ING Basketbol Süper Ligi'nin 23. haftasında konuk olduğu Yukatel Merkezefendi Denizli Belediyesi Basket’i 82-76’lık skorla geçen Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımızda, Başantrenörümüz Aleksandar Djordjevic ve oyuncumuz Jehyve Floyd, galibiyeti yayıncı kuruluşa değerlendirdi.

Başantrenörümüz Aleksandar Djordjevic, “Bizim için deplasmanda gelen çok önemli bir maç ve önemli bir galibiyetti. İkinci çeyrekte tekrar geri gelmeyi başardılar. Biz, konsantrasyonumuzu kaybetmiştik. İlk yarıda çok fazla hücum ribaundu aldık, bu da aslında bize avantaj sağladı. Bir süre çok iyi basketbol oynadık ama sonrasında nedense bu oyunu bıraktık ve maçın bitmesini bekledik sanki. Guardlarla bunu konuşmak lazım. O iyi oyunu bir anda durdurduk, bunu sevmedik ama yine de galip gelmek kesinlikle önemliydi. German ve Lomazs gibi çok iyi oyuncuları var, onlar bize biraz sorun çıkarttı tabii ki ama bugün belli bir süre çok iyi basketbol oynadık.” dedi.

Jehyve Floyd ise “Galibiyeti aldık, zor olacağını biliyorduk. Bu tip maçlar ritim kazanmak için son derece önemli.” diye konuştu.