BASKETBOL

Başantrenörümüz Aleksandar Djordjevic ve oyuncularımız Pınar Karşıyaka galibiyetini değerlendirdi

30 Kasım 2021 Salı 22:28

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımızın Başantrenörü Aleksandar Djordjevic ile oyuncularımız Achille Polonara ve Devin Booker, 91-69 galibiyetimizle tamamlanan Pınar Karşıyaka karşılaşmasının ardından Fenerbahçe TV’ye açıklamalarda bulundu.
 
Başantrenörümüz Aleksandar Djordjevic: İnanılmaz disiplinli ve sistemli oynadık
 
Başantrenörümüz Aleksandar Djordjevic, “Çok önemli bir rakibe karşı çok büyük bir galibiyet. Buna bir takım galibiyeti diyebiliriz. Herkes katkıda bulundu. İnanılmaz disiplinli ve sistemli oynadık. Bu galibiyetimizde en büyük anahtar savunmamızdı. İlk yarıya yüksek konsantrasyonla çok enerjik başladık. İkinci yarıda da benchten gelen katkılarla güzel bir galibiyet oldu.
 
(Hücum ribauntlarında) Kesinlikle çok agresiftik, özellikle ilk yarıda. Bunların hepsi bize ikinci bir şans verdi sayı bulmamızda. Özellikle Metecan ile Achille Polonara’nın çok büyük katkıları oldu, çok büyük efor gösterdiler.” dedi.
 
Achille Polonara: Agresif başlamak istedik ve odağımız en başından beri oradaydı
 
Pınar Karşıyaka karşısında 15 sayıyla oynayan Achille Polonara, “Zor bir rakip olduğunu biliyorduk, zor bir maç olacağını da biliyorduk. O yüzden agresif başlamak istedik ve odağımız en başından beri oradaydı.” şeklinde konuştu.
 
Devin Booker: İhtiyacımız olan bir galibiyetti
 
Pınar Karşıyaka potasına gönderdiği 17 sayıyla takımın skoreri olan Devin Booker, “Çok iyi bir maçtı. İhtiyacımız olan bir galibiyetti. Maçın başından itibaren çok iyi başladık. Hem hücumda hem de savunmada agresiftik. (Sürekli maç yapmak) Alışık olmamız gereken bir şey. İnşallah iyi bir şekilde hazırlanırız, vücutlarımızı dinlendiririz ve (bir sonraki maçta) rakibin karşısına doğru bir şekilde çıkarız.” diye konuştu.