BASKETBOL

Fenerbahçe Beko, Naturelgaz ile Sponsorluk Anlaşması İmzalıyor 

16 Eylül 2020 Çarşamba 11:26

Kulübümüz, Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımızın forma sırt numara altı sponsoru olarak, taşımalı doğal gaz sektörünün öncülerinden Naturelgaz ile anlaşmaya varmıştır.

Kulübümüz ile Naturelgaz arasındaki anlaşmaya dair detaylar, 17 Eylül 2020 Perşembe günü (yarın), Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi 1907 Tribünü’nde düzenlenecek; Fenerbahçe Televizyonu ve resmî mecralarımız tarafından yayınlanacak toplantıda açıklanacaktır. 

“Temiz Enerji Temiz Çevre” sloganıyla çevreye saygılı bir şekilde ekonomiye değer katan Naturelgaz’a ailemize hoş geldin diyor; yeni sezonun başarılarla taçlanmasını diliyoruz. 

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
 

Naturelgaz Hakkında

2004 yılında kurulan Naturelgaz, Global Yatırım Holding’in iştiraki olarak taşımalı doğal gaz sektöründe faaliyet gösteriyor.

Türkiye taşımalı doğal gaz sektörünün önde gelen oyuncuları arasında yer alan Naturelgaz, Türkiye’ye yaygın tesisleriyle, doğal gaz boru hattına erişimi olmayan sanayi kuruluşları, fabrikalar, asfalt şantiyeleri, oteller ve ısınma ihtiyacı olan kamu kurumları gibi müşterilerine Endüstriyel CNG (sıkıştırılmış doğal gaz) tedarik ediyor. 

Aynı zamanda ekonomik veya coğrafi kısıtlamalar nedeniyle doğal gaz boru hattına erişimi olmayan ilçelerdeki ve beldelerdeki yerel gaz dağıtım şirketlerine de CNG ikmali gerçekleştiriyor. Naturelgaz, Oto CNG istasyonları ile CNG’nin araç yakıtı olarak da tedarik edilmesini sağlıyor. Ayrıca doğal gaz kuyularından çıkan ve boru hattına olan uzaklığı sebebiyle değerlendirilemeyen doğal gazın CNG sistemleriyle boru hatlarına ulaşmasını sağlıyor.

“Temiz Enerji Temiz Çevre” sloganıyla çevreye saygılı bir şekilde ekonomiye değer katan Naturelgaz, Fenerbahçe Beko Basketbol Takımı sponsorluğu ile Türk basketboluna da önemli katkılar sağlamayı hedefliyor.