BASKETBOL

AİLEMİZE HOŞ GELDİN NATURELGAZ            

17 Eylül 2020 Perşembe 14:10

“Temiz Enerji Temiz Çevre” sloganıyla çevreye saygılı bir şekilde ekonomiye değer katan taşımalı doğal gaz sektörünün öncülerinden Naturelgaz, Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımızın forma sırt numara altı sponsoru oldu.

Kulübümüz ile Naturelgaz arasında gerçekleştirilen sponsorluk anlaşmasının imza töreni Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi 1907 Tribünü’nde gerçekleştirildi. Toplantıya Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan, Yönetim Kurulu Üyemiz Sertaç Komsuoğlu ve Naturelgaz CEO’su Hasan Tahsin Turan katıldı. Fenerbahçe Beko Takım Menajeri Cenk Renda'nın da yer aldığı törende Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan, Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımızın Yönetim Kurulu Sorumluluğu'nun Sertaç Komsuoğlu'na verildiğini duyurdu.

Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan: Fenerbahçe Beko’nun Yönetim Kurulu Sorumlusu Sayın Sertaç Komsuoğlu olmuştur

Yeni iş birliği için Naturelgaz’a teşekkürlerini ileten Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan, “Yeni bir iş birliği duyurusu için huzurlarınızdayız. Bu yeni iş birliğimiz için Naturelgaz’a ve CEO’su Sayın Hasan Bey’e sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımıza hoş geldiniz diyorum. İki senedir işbirliklerine ve ortaklıklara gösterdiğimiz yaklaşım, bakış açısı ve yerleştirmeye çalıştığımız sistem yavaş yavaş meyvelerini toplamaya başladı. Bu bağlamda; tekrar tüm iş ortaklarımıza bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Bu vesileyle önemli bir gelişmeyi de sizlerle paylaşmak istiyorum. Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımızın Yönetim Kurulu Sorumlusu Sayın Sertaç Komsuoğlu olmuştur. Bu onurlu görevde kendisine sonsuz başarılar diliyorum. Kulübümüzün adına da hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Yönetim Kurulu Üyemiz Sertaç Komsuoğlu: Naturelgaz’ı yanımızda görmekten dolayı çok mutluyuz

Yönetim Kurulu Üyemiz Sertaç Komsuoğlu, bu işbirliğinden duydukları memnuniyeti ifade ederek, şunları söyledi:

“Ekranları başında bizleri izleyen camiamıza merhaba diyerek sözlerime başlamak istiyorum. Bugün FB TV ekranlarında, sizlerle kulübümüz için güzel bir haberi paylaşmak için bir aradayız. Ben öncelikle Global Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kutman’a, Naturelgaz’a, Naturelgaz CEO’su, dostumuz Hasan Tahsin Bey’e Büyük Fenerbahçe Ailemize hoş geldiniz demek istiyorum.  

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız ile yeni bir hikayeye başlayacağımız bu sezonda, aramıza yeni bir iş ortağı katılmasından dolayı oldukça mutluyuz.  Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız, elde ettiği başarılarla camiamızın ve taraftarlarımızın göğsünü kabartmış, tarihimize en büyük zaferleri armağan etmiş ve hepimiz için çok büyük bir mutluluk kaynağı olmuştur. 

Takımımız, geçtiğimiz dönemde üst üste yakaladığı ve sürekliliğe oturttuğu başarılarla Türk ve Avrupa basketbol tarihine damga vurmuş, şanlı armamızı tüm dünyaya bir kez daha tanıtmıştır.  Öyle ki, hocamız Obradovic’in liderliğinde camiamızın sonsuz desteği ile takımımız çıtayı yükselttiği yer itibariyle bir ‘sarı miras’ (yellow legacy) oluşturmuştur.  Şimdi ise Camiamızın teveccühü ile Fenerbahçe Yönetim Kurulu’nda yer alan bizlerin yegane görevi, bu mirası layıkıyla korumak hatta daha da yücelterek nesiller boyu anlatılan bir efsane yazmaktır, yaratmaktır.  Bunun için şartlarımız doğrultusunda hiç durmaksızın çalışıyoruz. Bu yolda açtığımız heyecan dolu yeni sayfada Naturelgaz’ı yanımızda görmekten dolayı çok mutluyuz. 

2004 yılında kurulan NaturelGaz, Global Yatırım Holding’in iştiraki olarak faaliyet gösteriyor ve Türkiye taşımalı doğal gaz sektörünün önde gelen oyuncuları arasında yer alıyor. Umuyorum ki takımımızın başarısı için çalışan bizler, partnerimiz Naturelgaz ile birlikte tarihe güzel notlar düşecek, takımımız formamızın gücü ile her maçta son saniyeye dek mücadele edecek ve taraftarlarımızın kıvanç duymasını sağlayarak, sarı mirası gelecek nesillere en güzel şekilde aktaracağız. Bu iş ortaklığının her iki taraf için de hayırlı uğurlu olmasını diliyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Naturelgaz CEO’su Hasan Tahsin Turan: Türk basketboluna destek olmaktan ve ülkemizin en önde gelen camialarından Fenerbahçe ile işbirliği yapmaktan memnuniyet duyuyoruz

Naturelgaz CEO’su Hasan Tahsin Turan da, “Ben de öncelikle bu toplantıya ev sahipliği yapan Değerli Yönetim Kurulu Üyemiz Sertaç Komsuoğlu ile Genel Sekreterimiz Burak Kızılhan beye çok teşekkür ediyorum. Naturelgaz Ailesi olarak Fenerbahçe camiası ile bir arada olmaktan dolayı son derece mutluyuz. 

2004 yılında kurulan NaturelGaz, Global Yatırım Holding’in iştiraki olarak faaliyet gösteriyor ve Türkiye taşımalı doğal gaz sektörünün önde gelen oyuncuları arasında yer alıyor. Naturelgaz olarak, Türkiye’ye yaygın tesislerimizle, doğal gaz boru hattına erişimi olmayan sanayi kuruluşları, fabrikalar, asfalt şantiyeleri, oteller ve ısınma ihtiyacı olan kamu kurumları gibi müşterilerimize Endüstriyel CNG (sıkıştırılmış doğal gaz) tedarik ediyoruz. Aynı zamanda ekonomik veya coğrafi kısıtlamalar nedeniyle doğal gaz boru hattına erişimi olmayan ilçelerdeki ve beldelerdeki yerel gaz dağıtım şirketlerine de CNG ikmali gerçekleştiriyoruz. Naturelgaz, Oto CNG istasyonları ile CNG’nin araç yakıtı olarak da tedarik edilmesini sağlıyor. Ayrıca doğal gaz kuyularından çıkan ve boru hattına olan uzaklığı sebebiyle değerlendirilemeyen doğal gazın CNG sistemleriyle boru hatlarına ulaşmasını sağlıyor. 

Şirketimizin kuruluş amacı doğrultusunda, geniş hizmet ağımız, güçlü altyapımız ve dinamik kadromuzla, çevre ile dost bir enerji kaynağı olan doğal gazı daha geniş kitlelere ulaştırmak için çalışıyoruz. “Temiz Enerji Temiz Çevre” sloganımızla çevreye duyarlı bir şekilde ekonomiye değer katıyoruz. 

Naturelgaz olarak, özellikle gençlere temiz çevre bilincinin yanı sıra spor sevgisini de aşılamanın çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Bu kapsamda, Türkiye’de sporun ve basketbolun gelişimine önemli katkılar sağlayan, yurtdışında da ülkemizi başarılı bir şekilde temsil eden Fenerbahçe Beko Basketbol Takımı sponsorluğu ile Türk basketboluna destek olmaktan ve ülkemizin en önde gelen camialarından Fenerbahçe ile işbirliği yapmaktan memnuniyet duyuyoruz. 

Naturelgaz’ın, Fenerbahçe Beko Basketbol Takımı’na uğurlu gelmesini umuyor ve takımın başarılarla dolu bir sezon geçirmesini canı gönülden temenni ediyoruz.” dedi.

Konuşmaların ardından sponsorluk anlaşmasının imzaları atıldı ve fotoğraf çektirildi.

Basın Fotoğrafları