BASKETBOL

Yardımcı Antrenörümüz Serhan Aydanarığ, Bahçeşehir Koleji galibiyetiyle ilgili konuştu

22 Kasım 2020 Pazar 18:16

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımızın Yardımcı Antrenörü Serhan Aydanarığ, 70-56’lık Bahçeşehir Koleji galibiyetinin ardından Fenerbahçe TV’ye konuştu.

Aydanarığ, “Bu maça gelmeden önce hem aldığımız mağlubiyetler hem de yolculuklardan açıkçası çok hazırlanma şansı bulamadık, burada antrenmanda yapamadık ama ilk periyottan sonra iyi bir reaksiyon verdiğimizi düşünüyorum, özellikle de ikinci yar agresif oynayarak. İyi mücadele ettik. Şimdi de bir anda önce hazırlanıp önce Valencia maçına dönmemiz lazım. EuroLeague’de de toparlanıp kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Yeni katılan oyuncularımız ile sakatlıktan dönüp toparlanan isimler var. İnşallah onlar da geldikten ve tam kadro olduktan sonra istediğimiz gibi oynamaya başlayacağımızı düşünüyorum.” dedi.

Sakatlıktan dönen Danilo Barthel ile eksik oyuncularımızın da takıma katılmasıyla çok daha etkili ve efektif bir takım olunacağına da vurgu yapan Serhan Aydanarığ, “Danilo, çok iyi çalışıyor. Çoğu dönemde de ağrıları ile oynadı. Tabii bunlar dışarıya yansımıyor ama zor. Özellikle uzun oyuncular o fiziksel temaslı oyunlarda zorlanıyorlar. Fakat iyi hissettikçe bence daha da iyi oynayacaktır. Bence biz tam kadro olduğumuzda gerçekten kendimizi gösterebileceğimizi tahmin ediyorum. Hem Nando De Colo yok hem de Jan yok. Şimdi ALex katılıyor aramıza. Onlarla beraber bence daha etkili ve daha efektif bir oyun oynayacağız.” diyerek sözlerini noktaladı.