BASKETBOL

Başantrenörümüz Igor Kokoskov, Bahçeşehir Koleji galibiyetini değerlendirdi

22 Kasım 2020 Pazar 17:51

Fenerbahçe Beko Erkek Baketbol Takımımızın Başantrenörü Igor Kokoskov, Ligin 9.haftasında 70-56’lık skorla mağlup ettiğimiz Bahçeşehir Koleji karşılaşmasının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Karşılaşma ile ilgili bir değerlendirmelerde bulunan Başantrenörümüz Igor Kokoskov, “Zor maçtı. Bu bir sır değil, zor maç oynadık. İspanya’dan uzun bir yolculuktan geldikten sonra, ispanya’da EuroLeague’in en zor takımlardan birine karşı oynadıktan sonra uzun bir yolculuk yaptık. EuroLeague’ten sonra evimize döndük. Aynı zamanda çok iyi bir takıma karşı oynadık. Mental olarak zor maçtı. EuroLeague’de zor ve kötü bir süreçten geçtik açıkçası. İyi bir performans ortaya koyamadık ve bu süreçte iki önemli oyuncumuzu da kaybettik. Bu akşam oynayamayan isimlerimiz de vardı. Ama oyun içerisinde yarışmacı kaldık. Daha akıllı oynamak zorundayız, daha akıllıca mücadele etmek zorundayız. Tabii üstümüzde mental olarak baskı da var. Ama eğlenmek zorundayız.” dedi.

Bahçeşehir Koleji karşısında 26 sayılık bir performansa imza atan Ali Muhammed ile ilgili de konuşan Başantrenörümüz Kokoskov, “Ali Muhammed şarap gibi, yaş aldıkça iyi oluyor.” ifadelerini kullandı.