BASKETBOL

Fenerbahçe Beko lige galibiyetle başladı

29 Eylül 2019 Pazar 21:47

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız, Basketbol Süper Ligi ilk hafta maçında sigortam.net İTÜ Basketbol’a konuk oldu. Baştan sona üstün oynadığı maçı 90-57 kazanan Takımımız, lige galibiyetle başladı.
 
Fenerbahçe Beko’nun Fransız oyuncusu Nando De Colo kaydettiği 21 sayıyla maçın skoreri olurken; Luigi Datome 14, Melih Mahmutoğlu da 13 sayıyla galibiyete önemli katkı verdi.
 
Ayhan Şahenk Spor Salonu’nda oynanan maça Takımımız; Derrick Williams, Ahmet Düverioğlu, Luigi Datome, Leo Westermann, Nando De Colo beşiyle başladı.
 
Nando De Colo’nun kaydettiği 5-0’lık seriyle başlayan karşılaşmada skor 7-7’de eşitlendi. Derrick Williams ve Luigi Datome’nin basketleriyle süren oyunda televizyon molasına ise 9-12’lik skorla gidildi. İlerleyen bölümde fark 2 sayıya inince koç Obradovic’ten mola geldi: 13-15. Karşılıklı sayıların ardından periyot 15-19 Fenerbahçemizin üstünlüğüyle tamamlandı.
 
İkinci periyotta televizyon molasına 15-21’lik skorla gidildi. Mola dönüşü Ali Muhammed’in basketleriyle farkı çift hanelere çıkaran Fenerbahçe Beko; Ahmet Düverioğlu, Melih ve Westermann’ın da sayı katkılarıyla soyunma odasına 25-41 önde gitti.
 
Melih Mahmutoğlu’nun açılışını üçlükle yaptığı ikinci yarıda televizyon molasına Nando De Colo ve Ahmet’in de sayı katkısıyla 35-48 önde girdi. Periyodun kalan bölümünde hücumdaki agresif oyununu sürdüren ekibimiz, final periyoduna 41-60 önde girdi.
 
Skor ve oyun üstünlüğünü dördüncü periyotta da sürdüren Fenerbahçe Beko, maçı 90-57 kazandı.
 
Fotoğraflar: Burak Saltık

Basın Fotoğrafları