BASKETBOL

Zeljko Obradovic: Oyuncularımın oynayış şekilleriyle gurur duyuyorum

15 Haziran 2019 Cumartesi 20:03

Başantrenörümüz Zeljko Obradovic, Anadolu Efes galibiyetinin ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Maçı değerlendiren Koç Obradovic, “İki gün önce oyunumuzu değiştirmemiz gerektiğini söylemiştim. Oyuncularımın karakterli insanlar olduklarını ve onlara güvendiğimi, reaksiyon göstereceklerini de ifade etmiştim. Oynayış şekilleriyle gurur duyuyorum. İlk çeyreği domine ettik. Bazı fauller sorun yarattı. Anadolu Efes de geri dönüş yaparak daha iyi oynadı. Onların her zaman kaliteli ve nasıl oynamaları gerektiğini bildiklerini söyleriz. Şu ana kadar oynadığımız dört maçta çok benzer şeyler de var çok farklı şeyler de var. 2-2 oldu ve seri tekrar başladı. Onların sahasında oynanacak maça hazır olmamız gerekiyor. Taraftarlara müthiş destekleri için teşekkür ediyorum. İki günde bir oynadığımız için burada bir maçımız daha olacak. O maça da gelip takımı desteklemelerini rica ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Zeljko Obradovic, hakemler hakkında konuşmak istemediğini ifade ederken; “Bütün lig boyunca gerek sezonda gerekse kupalarda bu konuda konuşmadım. Bırakalım onlar kendi işlerini yapsınlar.” dedi.