BASKETBOL

Zeljko Obradovic: Maçı 40 dakika boyunca domine ettik

29 Mayıs 2019 Çarşamba 23:02

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımızın Başantrenörü Zeljko Obradovic, Türk Telekom karşısında hem hücum da hem de savunmada çok agresif oynadıklarını ve maçı 40 dakika boyunca domine ettiklerini söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Zeljko Obradovic maçla ilgili, “Maça güzel başladık. Savunma açısından agresiftik ve hücumda da çok sert oynadık. Maçı 40 dakika boyunca domine ettik. Takımı tebrike diyorum. Play-offlara devam ediyoruz. Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum, çok güzel destek verdi. Türk Telekom’u da tebrik ediyorum performanslarından dolayı. Hem bu akşam hem de tüm sezon boyunca çok iyi oynadı. Oyuncular çok iyi reaksiyon gösterdi. Bu kadar sakatlık varken tam takım antrenmanı da maç da yapamıyorsunuz ama oyuncular momentumun farkına vardılar." değerlendirmesini yaptı.

Ahmet Düverioğlu’yla ilgili sorulan soruya ise Obradovic, “Bugün iyiydi, bu şekilde devam etmeli. Melli’yle birlikte ikisi tek uzunlar. Geçen sezona göre farklı, idmanda da aynı şekilde.” diyerek cevapladı.