BASKETBOL

FMV Işık Okulları'ndan kulübümüze 3 ödül

06 Mayıs 2019 Pazartesi 16:56

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız ve Başantrenörümüz Zeljko Obradovic ile milli yüzücümüz Emre Şakçı, FMV Işık Okulları tarafından bu yıl 10’uncusu düzenlenen ‘Spora, Sanata ve Tasarıma Işık Tutanlar’ ödüllerine layık görüldüler.

Sanat, spor ve iş dünyasını bu yıl Maslak Kampüsü’nde bir araya getiren FMV Işık Okulları; öğrenci, öğretmen, veli, mezun binlerce Işıklının oylarıyla 11 farklı kategoride Türkiye’nin en başarılı isimlerini ödüllendirdi.

FMV Işık Okulları Maslak Kampüsü Spor Salonu’nda düzenlenen ödül töreninde Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız, ‘Yılın Takımı’, Erkek Basketbol Takımımızın Başantrenörü Zeljko Obradovic ‘Yılın Antrenörü’, rekortmen yüzücümüz Emre Şakçı da ‘Yılın Erkek Sporcusu’ ödülünün sahibi oldu.

Fenerbahçe Beko ile Başantrenörümüz Zeljko Obradovic'in ödüllerini; organizasyona katılan Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımızın Genel Menajeri Maurizio Gherardini ve Takım Menajeri Cenk Renda  aldı.

Kısa bir konuşma yapan Maurizio Gherardini ve Cenk Renda, FVM Işık Okullarına bu ödüllere layık gördükleri için teşekkür etti ve üst üste 5.kez Final-Four’da olacak olmanın heyecanını yaşadıklarını ifade ettiler.

Geçtiğimiz günlerde aramızdan ayrılan büyük efsanemiz Can Bartu ve trafik kazasında hayatını kaybeden Aytemiz Alanyasporlu futbolcu Josef Sural da ödül töreninde anıldı.

'Spora, Sanata ve Tasarıma Işık Tutanlar’ ödülleri, çekilen toplu fotoğrafla noktalandı.

Fotoğraflar: Atilla Sertbakan

Haberin diğer fotoğrafları

/

Basın Fotoğrafları