BASKETBOL

Fenerbahçe Beko Basketbol Takımımız İspanya’da

15 Mayıs 2019 Çarşamba 17:14

17-19 Mayıs tarihlerinde İspanya’da düzenlenecek Turkish Airlines Euroleague Final Four organizasyonunda mücadele edecek Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız, Vitoria-Gasteiz’e vardı.

Üst üste 5. kez adını Euroleague’de Final Four’a yazdıran Fenerbahçemiz, hazırlıklarının İstanbul etabını tamamladıktan sonra bugün öğle saatlerinde organizasyona ev sahipliği yapacak olan İspanya’nın Vitoria-Gasteiz kentine hareket etti.

Saat 12.00’da Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkan özel uçakla hareket eden kafilemiz, yaklaşık 3,5 saatlik uçuşun ardından Vitoria-Gasteiz’e ulaştı.  Havalimanı’ndan konaklayacağı otele geçen Takımımız, Final Four hazırlıklarını burada sürdürecek.

Ekibimizde Joffrey Lauvergne ve Gigi Datome, sakatlıkları nedeniyle Final Four maçlarında forma giyemeyecek. Joffrey Lauvergne ekibimizle birlikte Vitoria’ya seyahat ederken, Gigi Datome ise kafilemize perşembe akşamı dahil olacak. Takımımızla birlikte Vitoria’ya seyahat eden Jan Vesely ve Nikola Kalinic’in durumları ise maç saatinde belli olacak.

Haberin diğer fotoğrafları

/

Basın Fotoğrafları