BASKETBOL

Erkek Basketbol Takımımızın Genel Menajeri Maurizio Gherardini Spor Zirvesi’ne katıldı

23 Mart 2019 Cumartesi 18:33

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımızın Genel Menajeri Maurizio Gherardini, Boğaziçi Üniversitesi Spor Kurulu tarafından düzenlenen Spor Zirvesi isimli panele katıldı.

Boğaziçi Üniversitesi Garanti Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Spor Zirvesi’nde Fenerbahçe Beko Medya Sorumlusu İlker Üçer de yer aldı.

Spor Yönetiminde Küresel Bakış Açısı, Sporda İstatistik & Scouting ve Performans Analizi, eSpor ve Geleceği, Başarıyı Getiren Takım Ruhu gibi birçok spor odaklı konu başlıklarının alanında yetkin isimler tarafından ele alındığı zirvede Genel Menajerimiz Maurizio Gherardini, Türkiye Spor Kulüpleri’nde Global Başarıyı Yakalamak konusunda önemli açıklamalarda bulundu.  Gherardini panelde sürdürülebilir global başarı, basketbol kariyerinden önemli notlar, erkek basketbol takımımızın başarısının sırları, Avrupa basketbolunun geleceği gibi önemli konularda görüş ve tecrübelerini katılımcılarla paylaştı.

Genel Menajerimiz Maurizio Gherardini ile sahnede yer alan TBF Erkek Ligleri Direktörü Derya Yannıer ise ligimizin seviyesi, atılmak istenen adımlar ve planlanlamalarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Haberin diğer fotoğrafları

/